Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012 Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012 - The New Minded Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012 Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012 Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012 Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012

Jom join segmen nie.. senang jer nk join hanya letak jer banner tuan nyer segmen.. 
nk tahu cmner nk join nnti sy bagi tahu yer..


nie cara2 nye..

SYARAT UTAMA : kene jadi follower ayu dulu yer...
1. korang kene gamkan gmbo diatas dlm entry korg dan linkkan ia ke entry ni..
2. tajoook nye : "Jom Join BLOGLIST AyuInsyirah tahun 2012".
 3. dah siap gam kuat2 korgnye url dalam komen kat bawah yer..(kat blog ayu la bkn kat sini)

hope sangat penyertaaan memberangsangkan... akan tamat pada 18 / 3 / 2012 nantiii...jam 11.00 malam...hehehe...



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner