Malaysian UltraStation – MU FM 24/7 Malaysian UltraStation – MU FM 24/7 - The New Minded Malaysian UltraStation – MU FM 24/7 Malaysian UltraStation – MU FM 24/7 Malaysian UltraStation – MU FM 24/7 Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Malaysian UltraStation – MU FM 24/7


Selamat datang ke Malaysian UltraStation-MU FM 24/7 Streaming Radio Online.. Di Streaming ini hanya memainkan music sahaja 24/7 non stop.. Just buka website dan dgr.. Kini juga boleh di play di kebanyakan semua jenis hp klik sini utk lebih lanjut .... Tiada masalah utk dgr MU FM 24/7 dimana- mana sahaja asalkan anda mempunyai internet... Just enter url or favourite kan url tu and play so simple..
Have  a fun...

 Nak dengar klik gmbr nie : ~ 





If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner