apa nak buat masa cuti? apa nak buat masa cuti? - The New Minded apa nak buat masa cuti? apa nak buat masa cuti? apa nak buat masa cuti? Langkau ke kandungan utama

Giveaway Selamat Tinggal Moratorium by Ct Cheery!

  Klik banner untuk join ya.

apa nak buat masa cuti?


Assalamualaikum, selamat sejahtera semua..

Post kali ni nak anda semua yang membaca post nie memberi cadagan

- Apakah yang anda buat semasa mendapat cuti yang lama?? 

Jom share kan apa aktiviti anda ketika cuti dkt comment bawah nie..

thanks for sharing.. 
"sharing is caring"


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. golek2 kat pantai australia.

    tp nak g australia eden x mmpu so berangan atas katil je. heee...


    if i have money and time. traveling klu ada bajet sket. dlm malaysia sudeh. :)

    BalasPadam
  2. oh.. btl gak tu kan.. thanks for ideas..
    akan di fikirkan nanti cmner yer..

    BalasPadam
  3. btl2 duk umah rileks.. mkn2, tgk citer, solat, tido..

    tp kalo nk bez jom gi maha 2012 kasi penat dkt sana.. hehe

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner