Februari 2013 Februari 2013 - The New Minded Februari 2013 Februari 2013 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2013

Giveaway Selamat Tinggal Moratorium by Ct Cheery!

Klik banner untuk join ya.

Apa Kata Orang Single?

assalamualaikum, selamat sejahtera pembaca.. Hari ini nak cerita mengenai "Apa Kata Orang Single?" Ha, mesti tertanya-tanya kan apa la saya nak cakap hari ini kan, Actually benda ini selalu gak la orang-orang single akan cakap nak tahu apa jom bace selebihnye...
Cerita bermula begini,
Mesti anda pernah dengar kan kawan-kawan cakap begini, takpe la kita single kita makan dengan kawan-kawan jer dia ada pasangan so mkn dgn pasangan dia.. hahaha.. yang ade pasangan tu mesti terasa gila kan..
Back to our topic yer..
Mesti anda terfikirkan ataupun anda dah tahu apa agaknya orang single buat habiskan masa dia dalam sehari kan.. kalau anda ada pengalaman sebegini nak kongsi dengan pembaca lain apa kata jom komen ya.
Biasanye orang single akan buat benda nie : Pada waktu pagi jam loceng yang set dekat handphone tolong kejutkan tak macam orang yang ada pasangan, pasangan dia akan kejutkan.. =Dkalau waktu makan lak, biasanya orang single ni akan makan bersama kawan-kawan tak pun makan …

si kura-kura dan kawannya

assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Ape kabo? sihat ke anda??

ari nie merupakan post yg pertama mengenai category bedtime story.. hehe..
tajuk bedtime story untuk kali nie adalah mengenai si kura-kura dan kawannya..

Cerita bermula bergini,

Pada suatu pagi yang indah dan damai, burung-burung berkicauan dipersada awan2 dan diatas dahan pokok2 dan air terjun yang berbunyi seakan-akan bunyi pistol melepaskan peluru serta suasana hutan yang damai dengan kehijaaun flora nyer. Terdapat sekumpulan kura-kura dan sekumpulan arnab tinggal di hutan itu.. Mereka tidak pernah bertegur dan berdamai ketika berjumpa mesti akan bergaduh dan bertengkar serta akan cabar mencabar antara satu sama lain..

Ketika kura-kura sedang berjalan untuk cari makanan pada pagi tersebut dia terserempak dengan seekor arnab yang bernama putih manakala kura-kura itu bernama yb.. Putih memangil si yb dengan nada suara yang kuat dan sombong yang berbunyi HEY YB YANG LEMBAB LAGI HODOH.. si yb pandang hanya terseny…

New Launcher Hasif Vogue Social Site

Hye and Asslamaulaikum to all..

How are you today? Here I want to share about BFF Vogue social site that just a few day have been launch on internet site..

It have been created by a young men that from Malaysia called Ahmad Hasif..

This social site used buddypress and host by uhostall..

Person must signup first to use this social site..

It FREE to signup and used..

The function inside there almost same with other social network..

Let try it now.. Invite your friends to use it..







I love my handphone :-)

Assalamualaikum and selamat sejahtera...Ari nie aq nk ckp sal hp aq nie r... Aq tahu hp aq nie dah buruk... Hahahahaha... Nak beli hp baru tp syg lak dkt hp nie sbb still leh gune lagi..Nape aq syg hp nie, sbb jatuh, baling, hentak bnyk kali still ok lagi... Hahahahaaha... Xde nyer nk skrin retak r bagai. Pas tu lg satu aq blh buka internet, leh buka whatsapp,  fb,  twitter, youtube, blh jadi modem and mcm2 lg la... Cume xleh nk touch screen and main game mcm2 r... Mesti kata hp nie burukkan mesti xde nyer mcm2 apps... Come on r OS die S60 third edition kot.. Jgn nilai luaran jer cer tgk dalaman die...  :DTp kan bru2 nie hp nier wat hal la die nyer keypad wat problem, huru hara dibuatnyer ari tu, nasib skrg dah ok.. Nyaris2 aq nk angkat hp baru... Hehehe..Btw i love my hp nie... Syg giler dgn hp nie..huhu tp sy syg awk lg dr hp nie la yer... Hehehe.. Tu jer aq nk ckp... Hehehe.. Sape berani lawan dgn hp aq jom try baling tgk sape nyer yg rosak dulu... Hahahahaha..

Mr. Blue

Assalamualaikum... Selamat sejahtera semua.., ape kabo anda semua sihat??Ermmm.. Actually aq dah lama tak balik umah, bila balik aq nampak patung nie.. Nama die MR. Blue.. Aq terkejut tgk patung nie.. Setahu aq xde perempuan dkt umah nie yg aq tahu mak aq jar perempuan.. Aq tnyet r sape punyer... Mak aq ckp adik aq nyer.. Hahahahahahaha...
Adoi adik aq sorg nie xde bende lain ker ko nk patung nie gak r die nak main... Actually adik aq nie mmg suka patung yg dia suka sekali patung mr.bean,. Skrg nie blue lak..hehehePatung nie dpt time beli barang so adik aq la yg main kan... Aq xde la nak main bende nie..hehehe.. Btw dik ikut suka ko r nk main aper asalkan ko happy tu jer aq nak... Hahahahahaha...

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner