Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos - The New Minded Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos




assalamualaikum dan selamat sejahtera ahli blogger..

Ini merupakan segmen pertama yang dibuat oleh saya, saya harap mendapat sambuatan la dari anda semua yer..

Ada hadiah untuk yang pertama join bloglist saya iaitu saya akan buat review sal blog anda yer..


Syarat-syarat nak join bloglist saya ada senang jer tak susah mana pun

  1. follow my blog and like my fb page..
  2. promote bloglist sy dkt blog anda 
  3. kalo ader tempat exchange banner letakkan banner saya disitu yer and sy akan letakkn kembali banner anda di exchanger banner sy..
  4. tarikh tutup join 22Mei 2013 
  5. jangan lupa tinggalkan url blog anda di ruang komen yang mengatakan anda sudah buat review bloglist sy taw..
Hanya 50 orang yang pertama join bloglist ini sahaja akan disenaraikan bloglist di site ini cepat2 tempat adalah terhad
Nie banner bloglist sy yer.. copy and paste jer


 

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. menarik segmen ni.. nak join boleh?

    BalasPadam
  2. boleh.. sila kan.. jgn lupa tinggal kan url yer

    BalasPadam
  3. join..
    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

    BalasPadam
  4. cik akak join dik

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

    dah letak link kat belog list cik akak :)

    BalasPadam
  5. join.
    http://xiauraellallyn.blogspot.com/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

    BalasPadam
  6. join sini sbelum tido ;)

    http://miradila96.blogspot.com/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

    BalasPadam
  7. Dah join. http://sara-i.blogspot.com/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

    BalasPadam
  8. http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

    BalasPadam
  9. hai, baru nak menjinak2 kan diri dalam dunia blogger.
    menarik juga segman ni :)

    BalasPadam
  10. Baru nk jinak2 wat segmen jer..hehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner