followers ke 100 followers ke 100 - The New Minded followers ke 100 followers ke 100 followers ke 100 Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

followers ke 100




assalamualaikum and selamat sejahtera..

apa khabar readers yg tengah baca ni sihat?? harap2 anda sihat la yer..

Hari ini tak sangkat akhirnye sampai gak followers aku yang ke 100, hahahahaha...

tahniah kepada anda yer jom kita ramai2 visit sape kah orang bertuah itu kan...


thanks..

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner