Hosting Murah & Domain Percuma Hosting Murah & Domain Percuma - The New Minded Hosting Murah & Domain Percuma Hosting Murah & Domain Percuma Hosting Murah & Domain Percuma Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Hosting Murah & Domain Percuma


assalamaualaikum dan selamat sejahtera..

Hari ini nak kongsikan kepada anda semua yang masih tercari-cari hosting murah and free domain
Masalah anda akan terhurai selepas anda membaca article ini yer...

Hostmyne Network Solution merupakan salah satu hosting yang dijalankan di Malaysia, Hostmyne juga menawarkan harga yang cukup murah kepada pelanggannye dimana merupakan harga yang termurah antara hosting-hosting yang lain yang ada di talian internet..

Hostmyne juga akan memberikan free domain jika anda terus subscribe setahun dengan hostmyne network.

Hostmyne juga ingin membantu anda untuk meringankan masalah anda untuk membayar domain or hosting terlalu mahal so apa tunggu lagi jom subscribe hostmyne sekarang..

Hanya RM59.90 setahun anda sudah mempunyai hosting dan free domain diberikan kepada anda...

jom lihat gambar dibawah nie..




  jom subcribe sekarang..





If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. saya follow sini :)

    cari chatbox xjumpa..

    BalasPadam
  2. ader jer chatbox tu... dia hide dkt tepi atas fb nye logo nama dia shoutbox

    BalasPadam
  3. plan nak buat domain, tp tunggu bajet. hehe. btw, thank u forr sharing. nanti klw nak buat domain, aku buat kat web tu jerr arrr. >.<

    http://bloggadisbrutal.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. oh.. ok xde hal la.. jom kita support malaysian product...

    BalasPadam
  5. u got it. hehehe. btw, pasal awk soh review bnde ni. later k, nanti tym aku free >.<

    http://bloggadisbrutal.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. thanks di atas perkongsian.. :D

    BalasPadam
  7. sama mizz aiza.. kalo berminat jom la subcribe yer

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner