my first bloglist yang join di ahmadhasif.info my first bloglist yang join di ahmadhasif.info - The New Minded my first bloglist yang join di ahmadhasif.info my first bloglist yang join di ahmadhasif.info my first bloglist yang join di ahmadhasif.info Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

my first bloglist yang join di ahmadhasif.info



assalamualaikum and selamat sejahtera,
seperti yang telah di janjikan first yang join bloglist saya akan di buat review sal blog dia yer..

tahniah kepada mizz aiza kerana sudi join jadi bloglist saya alhamdulillah akhirnya ada gak yang join yer..

kepada anda semua jom kita melawat mizz aiza yer dekat blog die mcm2 info ade yang paling bez ada makanan.. hehehe

btw blog mizz aiza kemas and cantik... teruskan berbloging hidup blogger... hahaha




If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. thanks sudi review.. baru masukkan dalam bloglist 1.. internet kat sini lembab..

    BalasPadam
  2. assalam,
    mizz aiza juga rajin ke teratak bunda...tq aiza

    BalasPadam
  3. mizz aiza ni pun selalu gak komen kat blog saya (^_^)

    BalasPadam
  4. Yup miz aiza mmg rajin komen3 nie

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner