segmen bloglist mei-ogos (22 mei 2013) segmen bloglist mei-ogos (22 mei 2013) - The New Minded segmen bloglist mei-ogos (22 mei 2013) segmen bloglist mei-ogos (22 mei 2013) segmen bloglist mei-ogos (22 mei 2013) Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

segmen bloglist mei-ogos (22 mei 2013)


assalamualaikum and selamat sejahtera semua..
kepada anda yang masih belum lagi join bloglist sy jom join cepat2 tarikh tutup dah dekat
22 mei 2013 ni merupakan tarikh tutup bloglist sy taw.

Syarat-syarat nak join bloglist saya ada senang jer tak susah mana pun

  1. Follow my blog and like my fb page...\
  2. promote bloglist sy dkt blog anda 
  3. kalo ader tempat exchange banner letakkan banner saya disitu yer and sy akan letakkn kembali banner anda di exchanger banner sy..
  4. tarikh tutup join 22Mei 2013 
  5. jangan lupa tinggalkan url blog anda di ruang komen yang mengatakan anda sudah buat review bloglist sy taw.. 
jom share kepada rakan2 tentang bloglist...

thank you..



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. Salam.

    Mad..mad tak promote ke segmen ni.

    BalasPadam
  2. Promote dah tp mcm x dpt sambutan jer.. Hehe.. Ermm.

    BalasPadam
  3. Takpa..mula2 memang macam tu mad :)

    Lana yang kali kedua..baru nmpk hasilnya. Kena lebihkan lagi usaha.

    Satu lagi, mad kena tengok juga pada siapa mad promote.. Ada blogger dia memang tak join akt camni.. ada pula yg suka sgt dengan benda camni, smpai buat blog khusus tok join sgmen/GA.. cari yg kelompok kedua..insyaAllah, ramai la tu nanti :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner