Promote Iklan anda secara FREE Promote Iklan anda secara FREE - The New Minded Promote Iklan anda secara FREE Promote Iklan anda secara FREE Promote Iklan anda secara FREE Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Promote Iklan anda secara FREE


Assalamualaikum and selamat sejahtera... Mesti anda tertanye2 kan ha?? apa dia FREE ?? Biar betul free nie.. Sebab selalunye jika anda hendak promote kan sesuatu di dalam group or tempat lain mesti kena bayar kan.. betul tak?? Tapi ini kali tidak lagi bagi group di facebook ini iaitu group yang bernama Iklan FREE (promote iklan anda disini secara percuma)  ini. 

So kepada anda yang sedang buat bisnes apa lagi jom la ramai2 terjah group ini kasi promote anda punya barang disini yer... Actually group ini masih baru jer di tubuhkan dan masih tak ramai lagi yang join.. Antara description yang boleh diambil adalah

"Assalamualaikum and selamat sejahtera kepada anda semua yang berminat hendak mengunakan perkhidmatan kami ini yer..
Anda mesti tercari2 dimana nak promote iklan anda secara percuma dan juga mudah tak perlu nak kena buat itu dan ini kan? betul tak apa yang saya cakap kan?
Kalo betul disinilah tempat yang betul anda perlukan untuk mempromote iklan anda dengan secara PERCUMA sahaja..
Anda boleh promote apa2 juga iklan yang tidak berbentuk lucah, tidak memberhaya kepada pengguna, and mesra pengguna, dan juga MLM TIDAK DIBENARKAN MEMPROMOTE DISINI ANDA AKAN DI BAN JIKA PROMOTE MLM DISINI...

Setiap user yang mahu masukkan di group ini akan diapprove oleh admin terlebih dahulu harap anda dapat bersabar..."
So kepada anda apa lagi yang wat bisnes kecil2lan di rumah tu yang tak da bnyak modal apa lagi jom join and promote tak rugi pun kalo anda join group ni kan... btl tak apa saya cakap kan ini?

 

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. bagus dah ni.. boleh la adik promote kuih raya tu di sini.. hehe..

    BalasPadam
  2. hehehe... mmg bagus pun kak benda nie

    BalasPadam
  3. Wahh ada tempat nak promote iklan free pulak ye. Hehe bagus untuk orang berbisnes. ^^

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner