selamat hari jadi hasif selamat hari jadi hasif - The New Minded selamat hari jadi hasif selamat hari jadi hasif selamat hari jadi hasif Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

selamat hari jadi hasif




assalamualaikum and selamat sejahtera.. Anda apa khabar? Sihat?

Ini hari iaitu 7 Jun 2013 adalah merupakan hari jadi admin ahmadhasif.info  ... hehe..

Apa yang saya tak sangka2 kan... ade orang tersayang buat video ini untuk saya... hahaha.. terharu sangat2.. dah la time tu tengah stress pasal result and than tengok video ini leh reduced my stress thanks awk.. hehe..

I appriciate it.. U are the first person make video to me... hehe..



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. selamat hari lahir hasif.. semoga panjang umur dan diberkati Allah swt selalu.. mesti rasa terharu bila orang tersayang buatkan video tu.. :D

    BalasPadam
  2. untunglh ade y trsyg watkn video:p

    BalasPadam
  3. peach : thanks... dah tua dah sy
    rupanye..

    mizz aiza.. yup.. terharu giler.. ada org wat video tuk saya..hehe

    BalasPadam
  4. Happy birthday bro. haha kental tak tasneem? bhaha, sanah helwah Hasif. semoga di murah kan rezeki. ^^

    BalasPadam
  5. Happy birthday bro. haha kental tak tasneem? bhaha, sanah helwah Hasif. semoga di murah kan rezeki. ^^

    BalasPadam
  6. Hahaha.. Wat means kental?? Pape pun thanks yer

    BalasPadam
  7. Belum terlambat lagi nak ucap Happy belated birthday! Haha walaupun dah sebulan lebih berlalu... ;p

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner