free adversetiment in my site free adversetiment in my site - The New Minded free adversetiment in my site free adversetiment in my site free adversetiment in my site Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

free adversetiment in my site



Assalamualaikum and selamat sejahtera..

Ha mesti anda rasa pelik kan dengan tajuk post kali ini kan.. hahaha.. FREE ADVERTISEMENT tak penah lak ade orang sanggup wat mcm tu kan... hahhaha... Tapi kali ni saya yang akan wat macam tu yer.. Sebab selalu nye la kan kalo nak wat ads dekat orang punya site mesti kena bayar kan paling murah yang saya pernah tengok la kan RM10.. Tapi kali ni saya wat secara percuma sahaja selama 2 minggu untuk ads anda tu yer..

Antara syarat2 kriteria yang dibenarkan untuk join ads di site saya  ini adalah :


  1. hanya boleh promote blog or website anda sahaja buat la animation lawa2 ke..
  2. tidak boleh nak promote barang or anything only blog or website url only yer..
  3. mesti ada gmbr yer berserta link ke website anda.. 
  4. jagan menipu..
Ha senang je kan nak wat tak susah mana pun... Asalkan link tu ke website anda jer tak susah mana pun.. 
Saya akan teliti terlebih dahulu sebelum saya approve anda punya ads tu yer.. Ukuran untuk ads tu akan saya fikirkan sendiri ikot citarasa saya la kiranye nie..

Antara syarat nak join free ads ni adalah ; 

  1. wat review sal benda ni di blog anda untuk kasi ramai lagi join.. tak paya tulis panjang2 pun juz ckp free ads je jom join tu je.. nak copy paste ayat nie pun xpe.. hahaha
  2. iklan terhad hanya untuk 10 iklan sahaja.
  3. tarikh tutup nak join 29 july 2013
  4. sila comment anda punya url review and kasi sekali code html iklan anda tu diruang comment yer..
  5. tarikh ads anda akan berada di site saya bermula 1 Ogos - 14 Ogos 2013...
Senang je kan nak join.. so apa tunggu lagi jom join x susah mana pun.. ajak kawan ramai2 join yer.. kepada bloggers yang dah ade animation blog (logo blog) tu lagi senang nk join.. Nie kire nak kasi korg trafik ke blog korg gak ni yer.. hahahaha...


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. Untung laaa. Blog saya takde banner. Tak reti nak buat. So tak boleh la nak join. Huhu~

    BalasPadam
  2. Ala.. Senang jer nk wat banner tu

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner