Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira - The New Minded Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Segmen Ikhlas Blogwalking By Syifaul Saira



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Hari ini saya mendapat satu jemputan untuk join segmen ini. Actually owner blog ini private message (PM) saya di facebook untuk join segmen beliau yang pertama.. So tidak rasa best pulak la kan kalau tak join kan orang dah jemput kan... Kepada anda jom support beliau dalam segmen yang pertama beliau..

Due Date : 

25.9.2013

Syarat-syarat : 

senang je pun syarat die tak susah mana pun.. nak taw apa syarat dia kena la visit site admin tu yer.. hehe..

so apa tunggu la gi jom join cepat2 hadiah beliau sangat menarik aw..


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. fuyoh !
    siap bg link
    tayah sesusah lg ni
    nice! huhu

    gud luck ye :)

    BalasPadam
  2. thans yer.. yup siap bg link lg.. hahaha..

    BalasPadam
  3. Thanks sudi JOIN segmen ana... Tunggu list peserta...diupdate pada 23 sept... Jom kita berblogwalking dulu k... All the best..gud luck... http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner