November 2013 November 2013 - The New Minded November 2013 November 2013 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2013

Giveaway Selamat Tinggal Moratorium by Ct Cheery!

Klik banner untuk join ya.

Free Trial Pack Bisnes Topup

Assalammualaikum dan selamat sejahtera.. Apa khabar hari ini ?? Sihat ke? Diharapkan anda berada dalam kesihatan yang elok yer..

Hari ini nak promote sikit tentang bisnes topup mesti anda sudah ketahuikan, tapi pernahkah anda terfikir nak join tapi takut kena tipu, takut rugi or so on lakan.. So, hari ini saya ingin update mengenai Trial Pack Bisnes Topup..

Apa yang menarik mengenai Trial Pack ini adalah :


Tidak Perlu membayar yuran pendaftaran selama 14 hari..Anda mendapat 90% sama macam full version.. dah macam software lak kan.. hahaha..Boleh melakukan transaksi jualan topup seperti full versionTidak perlu maintain perniagaan selama 14 hari ikut anda. sama seperti full version..Jika sudah tamat 14 hari anda boleh meneruskan dengan mendaftar untuk full pakej (pakej A or B) ataupun membatalkannya.. Tiada sebarang caj bagi proses pembatalan..Pembatalan secara auto jika sudah tamat 14 hari anda join.. Jika mahu teruskan lagi sila contact admin untuk dapatkan full version.keuntungan bag…

Pre Order Kuih Semperit RM20 (2014)

Asaalamualaikum dan Selamat Sejahtera.. Ha mesti pelikkan awalnya dah buat pre order untuk kuih semperit, raya lambat lagi kan.. Actually pre order ini adalah bagi mereka yang teringin sangat nak makan kuih semperit ini tapi malas nak buat dekat rumah sambil-sambil boleh la test2 dulu rasa dia macam manakan sedap ke tak kan.. So nanti nak raya senangla dah tahu nak order kuih mana yang sedap..
Ini merupakan tempahan yang kali kedua selepas raya tahun lepas Alhamdulillah feedback dari yang telah membeli mengatakan sedap dan kali ini saya ingin untuk test market sekali lagi untuk preparation hari raya dan juga bagi yang mereka nak makan sangat2 kuih ini..

Bahan yang digunakan bagi proses pembuatan ini mempunyai kualiti standing dengan harga yang ditawarkan dan yang penting 100% saya yang buat. Ia menggunakan butter, tepung2 yang berkualiti serta telur yang ada khasiatnya (*telur beli untuk makan dirumah je guna ada omega gitu) disebabkan itu harga dia macam itu dan saya yakin anda pasti …

Tahukah anda bagaimana konsep bisnes topup berjalan?

Tahukah anda bagaimana proses bisnes topup berjalan? Seringkali anda terjumpa or ternampak ramai yang promote2 suruh anda join.. Sampai anda sendiri tidak tahu nak join yang mana satu kan or betul ke bisnes nie bukan tipu ke??.. betul tak?? Disini saya akan menceritakan bagaimana konsep bisnes topup ini berjalan..
Selepas anda baca anda akan paham bagaimana konsep ini berjalan dan promotion yang mana patut anda ambil untuk memulakan bisnes topup ini.. saya sekadar kongsi sahaja dari pengalaman saya setelah join bisnes ini.. Selain boleh guna untuk diri sendiri boleh melakukan transaksi jualan anytime,anywhere .


Anda berminat untuk menjalankan perniagaan topup berasakan telefon bimbit dan webserver. Kini ia telah memudahkan anda untuk melakukan transaksi jualan dimana2 sahaja asalkan anda mempunyai telefon bimbit atau pun sambungan internet. Di sini saya akan ceritakan konsep bisnes topup yang ditawarkan oleh anytimereload.biz

Konsep bisnes yang ditawarkan di anytimereload.biz. adalah…

Jom Baca Buku

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.. Hari ini nak update mengenai jom baca buku.. agak2 anda la kan bila la kali terakhir anda baca buku?? kalau yang ada baca tu tahniah diucapkan bagi mereka yang tak sempat membaca tu sila2 la baca yer..

Baru2 ini saya ada pegi dikedai buku di sabah ini.. Nama kedai tu harris ada kaitan dgn popular book kot sbb kad popular book boleh guna disitu.. Hari itu aku main redah je masuk dalam kedai itu bersama dengan member2 saya yang lain kan.. Sementara tunggu dorang beli and pilih barang aku pun usha2 la buku2 yang ada dekat situ..

Antara buku2 yang aku usha dekat situ macam mana nak wat bisnes online bila bace kejap jer dah abis.. hahhaha. time tu gak abiz.. ermm so tak jadi la nak amik.. So pusing2 lagi sampai la ada satu kawasan ini menarik perhatian aku tajuk buku dia pun best2 bila tengok.. Nak taw buku apa yang aku belek and beli jom baca lagi nanti aku cerita buku apa aku beli..

Antara buku yang aku usha dan beli adalah :


101 way to build posit…

Bisnes Reload

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada anda semua.. ini hari ada promotion khas untuk mereka yang sedang bace post ini.. Saya sudah cuba... anda bila lagi?? hehe
Berminat Jual Topup Prepaid Serendah dari RM5 ??
Anda inginkan jual topup MAXIS , CELCOM , UMOBILE , TUNE TALK Dan Lain-Lain serendah RM5?? , Mendapat keuntungan jualan sehingga 4.0%..

Kini PROMOTION sempena TAHUN BARU 2014 yuran pendaftaran hanya RM20 sahaja terhad untuk 50 Orang sahaja...
PROMOTIOAN AKAN TAMAT PADA 30 JANUARY 2014
 Maklumat lanjut sila layari anytimereload.biz
Bagaimana Sistem ini Berfungsi
Pelanggan nak beli eg: celcom RM10 dengan anda.Anda perlu menghantar SMS mengikut format yang ditetapkan ke nombor server. Eg: 0132456789.C10 hantar ke no serverSila pastikan  baki dalam akaun topup anda cukup, jika tidak transaksi tidak akan berjaya.. (p/s akaun topup dengan akaun prepaid hp anda adalah berbeza)Jika transaksi berjaya, anda akan mendapat report melalui SMS dari Server tentang reload berjaya diterima …

nota sains tanah degree (soil sciences)

assalamualaikum dan selamat sejahtera.. Memandangkan aq baru lepas exam kan ni r aq nak share sikit aq punye note dengan anda semua kepada yang bakal amik kos perhutanan tu leh la baca ataupun bagi yang tengah amik kos ni pun leh la bace yer.. Nie kira simple note la kan.. Kalo nak full bace buku yer ni kira juz tuk refresh2 balik otak tu jer.. hahaha.. selamat membaca yer..










tu jer yang saya baru belajar setakat ini.. visit ke online learning for other course..

Nak download gambar2 ini sila klik sini

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner