Free Trial Pack Bisnes Topup Free Trial Pack Bisnes Topup - The New Minded Free Trial Pack Bisnes Topup Free Trial Pack Bisnes Topup Free Trial Pack Bisnes Topup Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Free Trial Pack Bisnes Topup



Assalammualaikum dan selamat sejahtera.. Apa khabar hari ini ?? Sihat ke? Diharapkan anda berada dalam kesihatan yang elok yer..

Hari ini nak promote sikit tentang bisnes topup mesti anda sudah ketahuikan, tapi pernahkah anda terfikir nak join tapi takut kena tipu, takut rugi or so on lakan.. So, hari ini saya ingin update mengenai Trial Pack Bisnes Topup..

Apa yang menarik mengenai Trial Pack ini adalah :


  • Tidak Perlu membayar yuran pendaftaran selama 14 hari..
  • Anda mendapat 90% sama macam full version.. dah macam software lak kan.. hahaha..
  • Boleh melakukan transaksi jualan topup seperti full version
  • Tidak perlu maintain perniagaan selama 14 hari ikut anda. sama seperti full version..
  • Jika sudah tamat 14 hari anda boleh meneruskan dengan mendaftar untuk full pakej (pakej A or B) ataupun membatalkannya.. Tiada sebarang caj bagi proses pembatalan..
  • Pembatalan secara auto jika sudah tamat 14 hari anda join.. Jika mahu teruskan lagi sila contact admin untuk dapatkan full version.
  • keuntungan bagi bisnes ini adalah seperti berikut : 
  • Celcom = 2.0%
  • Umobile = 1.7%
  • Maxis = 1.4%
  • Digi = 1.5% 
Berminat nak try? Jom la cuba trial pack yang diberikan oleh anytimereload.biz ini.. Berminat anda boleh hubungi admin sendiri tanya bagaimana proses ia..

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner