nota sains tanah degree (soil sciences) nota sains tanah degree (soil sciences) - The New Minded nota sains tanah degree (soil sciences) nota sains tanah degree (soil sciences) nota sains tanah degree (soil sciences) Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

nota sains tanah degree (soil sciences)

assalamualaikum dan selamat sejahtera.. Memandangkan aq baru lepas exam kan ni r aq nak share sikit aq punye note dengan anda semua kepada yang bakal amik kos perhutanan tu leh la baca ataupun bagi yang tengah amik kos ni pun leh la bace yer.. Nie kira simple note la kan.. Kalo nak full bace buku yer ni kira juz tuk refresh2 balik otak tu jer.. hahaha.. selamat membaca yer..










tu jer yang saya baru belajar setakat ini.. visit ke online learning for other course..

Nak download gambar2 ini sila klik sini

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. perkongsian yang baik untuk memudahkan rujukan junior adik..

    BalasPadam
  2. stress ngk nota2 cm nie.. hehe

    BalasPadam
  3. alamak Soil Science... subject tak suka sangat ni huhuhu... Ambik PJJ masa belajar ni huhuhu...

    BalasPadam
  4. Kak aiza: perkongsian yg baik bg yg tgh cari note tu..

    hafiza : jgn stress2 simple aje,nie.. Hahaha

    adhie : hahaa.. Subjek yg nmpk mudah tp bila belajar sebaliknya bnyk benda kena taw.. Hehehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner