Mencari Designer Flyers / Iklan Murah Mencari Designer Flyers / Iklan Murah - The New Minded Mencari Designer Flyers / Iklan Murah Mencari Designer Flyers / Iklan Murah Mencari Designer Flyers / Iklan Murah Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Mencari Designer Flyers / Iklan Murah


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, hari ini saya ingin mengupdate mengenai "mecari designer flyers / iklan murah"..

Adakah anda sedang mencari designer yang boleh buat artwork untuk anda bagi flyers?? Tapi anda ingin kan yang murah?? Anda baru sahaja berkecempuri dalam bidang perniagaan dan tidak mempunyai modal yang besar untuk membayar artwork yang mahal...

Kini saya ada penyelesaiaanya... Anda boleh gunakan perkhidmatan saya untuk menghasilkan artwork mengikut citarasa anda..

Antara format artwork yang saya tawarkan adalah .ai , .pdf , .gif , .jpg .psd , .png

Saya sudah ada pengalaman hampir 2 tahun dalam proses pembuatan flyers menggunakan format .ai..

Antara contoh artwork yang telah saya hasilkan seperti berikut :-





Artwork jenis apa yang saya boleh lakukan ? 

  • Flyers 
  • Business Card
  • Iklan utk diletakkan di website
  • Iklan berbentuk animasi
  • Edit gambar
Mesti anda tertanya2 berapakah harga untuk satu artwork??

Bagi harga adalah bergantung kepada kesusahan kerja, kesemua harga tidak akan melebihi RM100 per artwork.

Berapa Lama Akan Mengambil Masa untuk Siap ?

Selalunya saya akan amik masa dalam 0 - 3 hari untuk menyiapkan satu artwork. Tapi tengok juga keadaan masa itu jika tidak banyak tempahan dan juga kesusahan tugasan.

Bagaimana dengan bayaran ??

Jika anda berminat untuk menggunakan perkhidmatan saya, anda boleh memberikan deposit kepada saya dahulu sebagai pendahuluan dan selepas siap anda boleh membuat bayaran penuh. Sekiranya anda telah melakukan deposit dan ingin membatalkan daripada menggunakan perkhidmatan saya duit anda akan dipulang 1/2 dari deposit tersebut.

Jika anda berminat boleh tinggalkan komen diruang bawah ini berserta dengan emel akan saya hubungi anda secepat mungkin... 





If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. semoga berjaya di dalam perniagaan.. :D

    BalasPadam
  2. hai bcamana saya nak hubungi ahmad yer...saya nak yanay lbh lanjut ttg design flyers nih...ni no saya:012-5815980

    BalasPadam
  3. hai bcamana saya nak hubungi ahmad yer...saya nak yanay lbh lanjut ttg design flyers nih...ni no saya:012-5815980

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner