Handsfree murah Handsfree murah - The New Minded Handsfree murah Handsfree murah Handsfree murah Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Handsfree murah

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Kepada anda yang sedang mencari handsfree yg murah2 boleh contact saya...

* Masalah menjawab call ketika memandu??
 * kena saman atas kesalahan pegang hp sambil menjawab call mengguna tgn ketika drive??
 * Ingin elakkan kemalangan atas kecuain anda sendiri
 * Tiada masa nak pegi kedai beli handsfree..
 *Jom dapatkan dengan kami, harga berpatutan..
 Barang sampai dirumah...
 * kini hanya RM25 jer..
 * gred A hingga AAA
‪#‎thenewminded‬
‪#‎Assalamualaikum‬
‪#‎handsfree‬
‪#‎handset‬
‪#‎aksesori‬
‪#‎handphone‬
‪#‎stylo‬
‪#‎earphone‬
‪#‎murah

Murah2 jer... Hanya RM25 jer...
Kalau ada kawan2 yang nak leh recommend dkt diaorng..

available tuk semua jenis hp..
blackberry,Samsung, Nokia, sony ericson, all smartphone...

Layari link dibawah utk lihat pelbagai jenis earphone yg ade dipage kami..
www.facebook.com/thenewminded

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. akak dah ada handsfree.. tapi jarang-jarang guna.. hehe..

    BalasPadam
  2. Hehe, law time drive kena gune kak handsfree tu nnti boleh bahaya kan keselamatan diri dan kena saman.. Hehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner