lelong powerbank murah- murah lelong powerbank murah- murah - The New Minded lelong powerbank murah- murah lelong powerbank murah- murah lelong powerbank murah- murah Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

lelong powerbank murah- murah


Siapa yang tengah Cari powerbank murah and stylo?
Disini saya Ada offer pb dengan harga murah murah je...

Ready stok.. siapa berminat Bolen komen dekat bawah ini year..
Spekfikasi produk :
Brand : Samsung
Gred : AA
Kapasiti : 5000mah
Harga : RM90 / unit..
Available : 2 unit warna Hitam
Cod area Kuala Lumpur or postage pun boleh..

Take all two unit at prices RM160 free earphone..
Siapa cepat dia dapat...

Last stok, last unit...

Powerbank Ni nipis sangat sesuai untuk dibawa kemana - mana Sahara..  powerbank ini lebih more kepada design and warna..





If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. memang murah tu.. sayangnya akak tak memerlukan lagi buat masa ini sebab takde smartphone.. hihi.. p.s: nak bagi hadiah kat akak ke? akak pun dah lupa ada join GA ahmad dulu..

    BalasPadam
  2. memang murah tu.. sayangnya akak tak memerlukan lagi buat masa ini sebab takde smartphone.. hihi.. p.s: nak bagi hadiah kat akak ke? akak pun dah lupa ada join GA ahmad dulu..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner