lelong powerbank murah- murah lelong powerbank murah- murah - The New Minded lelong powerbank murah- murah lelong powerbank murah- murah lelong powerbank murah- murah Langkau ke kandungan utama

Giveaway Selamat Tinggal Moratorium by Ct Cheery!

  Klik banner untuk join ya.

lelong powerbank murah- murah


Siapa yang tengah Cari powerbank murah and stylo?
Disini saya Ada offer pb dengan harga murah murah je...

Ready stok.. siapa berminat Bolen komen dekat bawah ini year..
Spekfikasi produk :
Brand : Samsung
Gred : AA
Kapasiti : 5000mah
Harga : RM90 / unit..
Available : 2 unit warna Hitam
Cod area Kuala Lumpur or postage pun boleh..

Take all two unit at prices RM160 free earphone..
Siapa cepat dia dapat...

Last stok, last unit...

Powerbank Ni nipis sangat sesuai untuk dibawa kemana - mana Sahara..  powerbank ini lebih more kepada design and warna..





If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. memang murah tu.. sayangnya akak tak memerlukan lagi buat masa ini sebab takde smartphone.. hihi.. p.s: nak bagi hadiah kat akak ke? akak pun dah lupa ada join GA ahmad dulu..

    BalasPadam
  2. memang murah tu.. sayangnya akak tak memerlukan lagi buat masa ini sebab takde smartphone.. hihi.. p.s: nak bagi hadiah kat akak ke? akak pun dah lupa ada join GA ahmad dulu..

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner