Malaysia Shopping Website Malaysia Shopping Website - The New Minded Malaysia Shopping Website Malaysia Shopping Website Malaysia Shopping Website Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Malaysia Shopping Website

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..
Apa khabar anda hari ini? sihat...

Alhamdulillah perkembangan positif site  ranking mula naik semula.. hehe..

Kenapa dengan Malaysia Shopping website??

Ini nak habaq sikit... Mungkin ramai tidak tahu bahawasanya website saya ini antara website yang menawarkan anda membeli seacara online dan COD or postage..  Ha? Apa yang saya jual? Nampak post yang bertulis je tidak ada pun jual2 barang.. haha..

Ye betul nampak tulis2 jer banyak..

Antara barang yang saya jual adalah kuih raya semperit , powerbank , external hard disk , earphone , screen protector dan banyak lagi akan masuk insyallah..

Dimana saya jual?

Saya ada jual di instagram , twitter , facebook dan juga di website ini..

Betulkah website ini akan menjadi shooping site?

Insyallah akan menjadi shopping site one day.. Sebab sekarang saya buat Cash On Delivery jer.. Ramai yang masih tidak percaya postage.. Tapi ada juga membuat postage..

Trusted seller?

Kalau sudah dikatakan Cash On Delivery tak kan ler nak tipu kan.. hahaha..

Its time for luaskan network mu..

Sudah tiba masanya saya ingin meluaskan network pasaran saya..

Doakan saya semoga perniagaan 100% bumiputera, orang islam , orang melayu seperti saya ini berjaya, maju dan dimurahkan rezeki.. Ameenn..

Sama2 la kita memajukan bisnes bumiputera..

Mai test sikit tengok guna tajuk Malaysia Shopping Website nie dapat sambutan tak... hehe..
terima kasih..

*Den selalu buat lelong and offer harga murah2 di instagram dan page facebook.. siapa nak harga lelong and murah jom le like fb page den.. ada di website nie like and follow je button yang ada..

Time to continue next semester.. Doakan kejayaan saya amenn.. Terima kasih kepada mereka yang membeli dan support saya.. Jumpa lagi dan keep update dengan our news product.. 

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. bagus shopping online.. menjimatkan masa dan minyak kereta juga.. kadang tu harga yang ditawarkan jauh lebih murah berbanding harga barang yang dijual di kedai biasa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah kak betul2.. Harga tu lebih murah.. Hehe..

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner