SEO Ahmad Hasif SEO Ahmad Hasif - The New Minded SEO Ahmad Hasif SEO Ahmad Hasif SEO Ahmad Hasif Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

SEO Ahmad Hasif

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Hari ini saya ingin membuat satu segmen..

Syarat nak join...
- buat post bertajuk "SEO Ahmad Hasif"

Itu sahaja syaratnya...

Tarikh terakhir untuk join : 9.2.2014
Tempoh berkempen selama sebulan : 9.3.2014

Pemenang akan diumumkan pada : 13.3.2014

Pemenang akan menerima hadiah : Blog or website anda akan direview X10

Pemenang akan dipilih melalui number random generator...

Anda dah join sila tinggalkan komen..
Ajak rakan anda join ramai2..
Jom join mari ramai2 naikkan seo website anda..

Dilanjutkan sehingga 19.4.2014...
Pemenang diumumkan pada 20.4.2014

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. nak tanya. yg nie nak buat macam mna?

    BalasPadam
  2. Juz buat post bertajuk seo ahmadhasif itu sahaja.. Simple
    entry tu tulis la pape un..

    BalasPadam
  3. dh join..:)
    http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/02/segmen-seo-ahmad-hasif.html

    BalasPadam
  4. fyrah join dah ^^

    http://zafirahcahayakejayaan.blogspot.com/2014/02/seo-ahmad-hasif.html

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner