Mac 2014 Mac 2014 - The New Minded Mac 2014 Mac 2014 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2014

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Samsung Galaxy Trend 2nd murah jual

* original from Samsung Outlet center..  * condition lua 9/10..  * dalam semua okay..  * Spek :  * RAM 645 MB..  * 1GHZ..  * inter storage 2gb..  * 5MP with auto focus back camera and flash..  * 4.0.4 android version..  * Scrin 4 inch..  * harga RM380 nego sampai jadi . . * FREE Charger * FREE Screen Protector Privacy Baru * FREE Casing  * COD UMS, Sabah  *Postage Seluruh Malaysia SILA TGK REVIEW DIBAWAH INI THANKS gambar diambil menggunakan samsung galaxy trend Nak Satu Sila KLIK SINI

mencari nikon D90

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Jika anda mahu,menjual nikon d90 boleh comment dibawah.. bajet RM500± kalo ada dslr jenama yg lain pun blh.. bajet RM400± yg ade memorykad yer xnk film. law harge kena dgn bajet brg okay maybe boleh jadi deal ker.. hebahkan kpd rakan2 anda..

Jagalah ayatmu, jagalah percakapanmu, jagalah sikapmu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Apa ini nak jaga2... Saya berasa agak kecewa pun ada jugak dengan tengok posting2 di Twitter dan facebook... Bolehkah anda...anda...anda... Semua guna perkataan yang baik??? Can u avoid use perkataan ini secara public view seperti lahanat, bodoh, kimak, dan perkataan yang lain... Haish aku tak paham la apa nak jadi.. Mungkin dah jadi budaya aku rasa.. Tapi kalo anda post guna ayat mcm tu ia umpama melambangkan sifat diri anda.. Terang2 la ko bukak aib ko dkt umum bg taw sifat ko suka mencarut.. Haish.. Apa nak jadi ??? Sila la jaga ayat anda yer.. Kalau muka tu hensem,cantik, budak hot ker tapi kalau asyik guna perkataan mcm tu serius r takde gunanya la.. Wat malu jer.. Anda terasa.. Sila la berubah yer.. Sakit hati aku tgk post org yg gune perkataan yg tidak sdp dibace nie.. pesanan drpd saya sila jaga percakapan dan ayat anda yer.. Kalo nk marah sekali pun x Yah la nak post dkt public pastu siap kuar mencarut lagi tu... Kalau x ku

kedai online Malaysia terbaru 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera Kepada anda semua sedang mencari kedai online,yang mana menawarkan pelbagai jenis barangan.. Jom sama2 kita visit dikedai online AHBAR .. Terdapat pelbagai barangan yg dijual seperti baju, powerbank, earphone , headphone dan macam2 lagi akan dibawa masuk.. So jom singgah dan promote sekali yer KEDAIONLINEAHBAR ini.. http://www.kedaihasif.tk jom ramai2 visit.. Kalau ahli blogger yg rajin jom promote sekali diblog kawan2.. Hehe..

Baju Muslimah Murah #1

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Anda sedang mencari baju Muslimah yang murah dan lawa2.. Boleh lihat dibawah ini yer.. Saya ada lampirkan beberapa jenis contoh baju yang ada.. Berikut baju Wafiyya yang terbaru... CODE : WA103G – SUITABLE FOR NURSING MATERIAL : 100% COTTON COLOR : PURPLE PRICE : RM59 XS-XL RM62 2XL SIZE : XS S M L XL 2XL CODE : WA152H MATERIAL : 100% COTTON COLOR : GREY MIX BLACK POLKADOT PRICE : RM55 XS-XL RM58 2XL-4XL SIZE : XS S M L XL 2XL 3XL 4XL CODE : WA103H – SUITABLE FOR NURSING MATERIAL : 100% COTTON COLOR : BLUE MIX PURPLE PAISLEY PRICE : RM59 XS-XL RM62 2XL SIZE : XS S M L XL 2XL CODE : WA156D – SUITABLE FOR NURSING MATERIAL : 100% COTTON COLOR : BLUE MIX GREY FLORAL PRICE : RM59 XS-XL RM62 2XL-4XL SIZE : S M L XL 2XL 3XL CODE : WA156E MATERIAL : 100% COTTON COLOR : GREY MIX PINK FLORAL PRICE : RM59 XS-XL RM62 2XL-4XL SIZE : XS S M L XL 2XL 3XL 4XL cODE : WA156F – SUITABLE FOR NURSING MATERI

Kedai Online AHBAR

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera... Alhamdulillah semuanya sudah selesai.. Kepada anda yang mahu membeli secara online boleh la pergi ke url ini  www.kedaihasif.tk Harga berpatutan.. Produk yang dijual adalah baju muslimah , jubah , powerbank , earphone , headphone , speaker dan banyak lagi... Jika anda berminat jom ramai2 support syarikat Bumiputera.. Terima Kasih..

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner