kedai online Malaysia terbaru 2014 kedai online Malaysia terbaru 2014 - The New Minded kedai online Malaysia terbaru 2014 kedai online Malaysia terbaru 2014 kedai online Malaysia terbaru 2014 Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

kedai online Malaysia terbaru 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Kepada anda semua sedang mencari kedai online,yang mana menawarkan pelbagai jenis barangan.. Jom sama2 kita visit dikedai online AHBAR ..

Terdapat pelbagai barangan yg dijual seperti baju, powerbank, earphone , headphone dan macam2 lagi akan dibawa masuk.. So jom singgah dan promote sekali yer KEDAIONLINEAHBAR ini..

http://www.kedaihasif.tk jom ramai2 visit.. Kalau ahli blogger yg rajin jom promote sekali diblog kawan2.. Hehe..

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. senang sekarang ni nak membeli belah semuanya di hujung jari.. tak payah susah-suah keluar rumah..
    p.s: terima kasih nak bagi hadiah tu, akak dah cuba emelkan no. telefon akak ke emel ahmad hasif, tapi tak boleh pula.. apa emel ahmad hasif?

    BalasPadam
  2. akak pm kat fecebook ahmad hasif..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner