Mei 2014 Mei 2014 - The New Minded Mei 2014 Mei 2014 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2014

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Beli Baju Raya 2014 Murah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera... Anda Sedang Mencari Baju Raya... Masih belum fikirkan design nak macam mana.. Jom dapatkan design yang moden, unik, rare, classic bersama saya.. Berminat Sila Isi Order Form Di Bawah Beserta Kod Kain  Pihak Kami akan hubungi anda dalam masa 48 jam

Harga Printing Flyers Murah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Kepada Anda yang sedang mencari or tengah survey harga tempat printing mana yang murah saya ada jawapan untuk anda. Berikut adalah senarai harga yang ditawarkan kepada anda.. Size yang dicadangkan yang terbaik untuk dijadikan flyers adalah half A4 iaitu size A5. Bil Perkara (Kuantiti pcs) FULL COLOUR Harga Kertas Biasa Harga Kertas Kilat 1. Flyers A5 1 SIDE 5 000 Keping RM 390.00 RM 440.00 2. Flyers A5 1 SIDE 10 000 Keping RM 610.00 RM 700.00 3. Flyers A5 1 SIDE 30 000 Keping RM 1200.00 RM 1458.00 4. Flyers A5 1 SIDE 50 000 Keping RM 1970.00 RM 2330.00 5. Flyers A5 2 SIDE 5 000 Keping RM 490.00 RM 500.00 6. Flyers A5 2 SIDE 10 000 Keping RM 690.00 RM 740.00 7. Flyers A5 2 SIDE 30 000 Keping RM 1440.00 RM 1788.00 8. Flyers A5 2

Designer Flyers Murah

CONTOH DESIGN FLYER A5 CONTOH DESIGN BISNES KAD BERIKUT ADALAH SENARAI HARGA UNTUK DESIGN BIL. PERKARA HARGA PER ARTWORK 1. FLYERS SIZE A3 , BANNER  RM 150.00 2. FLYERS SIZE A4 , POSTER RM 100.00 3. FLYERS SIZE A5, B5 RM 60.00 4. BISNES KAD RM 40.00 5. IKLAN UNTUK WEBSITE  .JPG ALL SIZE RM 45.00 6. IKLAN ANIMATION  .GIF UNTUK WEBSITE RM 70.00 7. EDIT GAMBAR FROM RM 5.00 FREE : (p/s jika anda hanya ingin khidmat design sahaja) * 1 X DVD-R * POSTAGE FORMAT : .ai , .jpg , .pdf , .gif , .png JIKA ANDA BERMINAT SILA ISI FORM DI BAWAH INI... KAMI AKAN HUBUNGI ANDA MELALUI E-MAIL / WATSAPP

resepi sempret lama

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Tadi saya sahaja tengok di link apa yang datang dekat blog saya ini (traffic sources) .. Tengok2 ada search untuk resepi sempret lama.. Mengikut dari ayat yang dia search ini kan maybe umur dalam lingkungan 25++ keatas ini.. Maaf la yer resepi yang saya ada tidak boleh didedahkan and not for sales.. Bukan kedekut.. Tapi resepi turun temurun boleh dikatakan veteran la.. hehe.. Sebab tu saya berani pasarkan kuih semperit @ sempret ini.. Rasa dia lain dari yang lain.. Tak caya.. Jom cuba nanti.. Saya akan bukak order time bulan puasa nanti.. Kalo nak book awal pun boleh silakan.. Antara backlink yang saya dapat adalah  harga kuih semperit 2014, kuih semperit 2014, kuih raya 2014, waa semangat gak anda semua nie nak raya yer.. Buat prepare awal nak cari kuih raya sedap yer.. Jom saya sediakan kuih semperet yang dijamin puas hati... Jadi berapa harga satu balang ? RM20.00 satu balang mempunyai 40 keping.  Penghantaran?

Pemenang SEO Ahmad Hasif

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. First of All saya mohon maaf kerana lewat umumkan pemenang.. Kerana agak kesibukkan buat masa ini.. So far inilah pemenang bertuah contest SEO Ahmad Hasif Blog Pertama untuk Direview  Nurul Zafirah - Pertama blog beliau ini nampak kemas dan simple.. Apa yang saya suka adalah cepat je loading.. Ini mungkin tidak banyak apps yang diletak beliau... Btw beliau mempunyai nice theme.. Good Job.. Jom kita sama2 naikkan ranking jadi top 10 site ranking di malaysia. Penambahbaikkan first saya buka blog beliau tidak jumpa button page mungkin kena letak button page tuk senang org back to homepage :) Blog kedua adalah  Qaseh ku Kalau anda nak belajar memasak boleh singgah ke blog beliau ada juga bagi tahu mengenai resepi 2 masakan..  Theme blog beliau juga cantik and teratur..  Penambahbaikkan mungkin perlu letak button homepage juga.. mungkin perlu kurangkan widgets.. sbb agak loading juga site kamu tu.. shoutbox bet

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner