resepi sempret lama resepi sempret lama - The New Minded resepi sempret lama resepi sempret lama resepi sempret lama Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

resepi sempret lama

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Tadi saya sahaja tengok di link apa yang datang dekat blog saya ini (traffic sources) ..

Tengok2 ada search untuk resepi sempret lama..

Mengikut dari ayat yang dia search ini kan maybe umur dalam lingkungan 25++ keatas ini..

Maaf la yer resepi yang saya ada tidak boleh didedahkan and not for sales.. Bukan kedekut.. Tapi resepi turun temurun boleh dikatakan veteran la.. hehe.. Sebab tu saya berani pasarkan kuih semperit @ sempret ini.. Rasa dia lain dari yang lain.. Tak caya.. Jom cuba nanti..

Saya akan bukak order time bulan puasa nanti..
Kalo nak book awal pun boleh silakan..

Antara backlink yang saya dapat adalah  harga kuih semperit 2014, kuih semperit 2014, kuih raya 2014, waa semangat gak anda semua nie nak raya yer.. Buat prepare awal nak cari kuih raya sedap yer..

Jom saya sediakan kuih semperet yang dijamin puas hati...

Jadi berapa harga satu balang ?

RM20.00 satu balang mempunyai 40 keping. 

Penghantaran?

Percuma di kawasan ampang / tesco ampang sahaja.

Kawasan lain caj akan dikenakan bermula dari RM5.00.

Contoh kuala lumpur :- KL Sentral, Masjid Jamek, Sogo, KLCC = RM10

Postage?

Tidak Ada. Risiko kuih ini akan pecah adalah tinggi. 


Jadi kepada mereka yang tinggal di kawasan kuala lumpur dan Selangor tersangat la rugi jika anda tidak mencuba biskut semperit ini.

" Mari rasai kenikmatan biskut semperit yang sebenar "

Jadi jom buat tempahan. klick Order Form button bawah ini.







If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner