Jun 2014 Jun 2014 - The New Minded Jun 2014 Jun 2014 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2014

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Borong Kuih Raya Murah 2014 Harga Termurah dan Sedap

kuih semperit bentuk bunga kuih semperit bentuk bunga kuih semperit bentuk panjang Jadi berapa harga satu balang ? RM20.00 satu balang mempunyai 40 keping.  Penghantaran? Percuma di kawasan ampang / tesco ampang sahaja. Kawasan lain caj akan dikenakan bermula dari RM5.00. Contoh kuala lumpur :- KL Sentral, Masjid Jamek, Sogo, KLCC = RM10 Postage? Tidak Ada. Risiko kuih ini akan pecah adalah tinggi.  Jadi kepada mereka yang tinggal di kawasan kuala lumpur dan Selangor tersangat la rugi jika anda tidak mencuba biskut semperit ini. " Mari rasai kenikmatan biskut semperit yang sebenar " Jadi jom buat tempahan. klick Order Form  button bawah ini. 

Jual Asus Zenfone 5 Murah

  HARGA RM 699.90 Berminat sila isi order form di bawah ini. General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 SIM Dual SIM (Micro-SIM, dual stand-by) Announced 2014, January Status Available. Released 2014, April Body Dimensions 148.2 x 72.8 x 5.5-10.3 Weight 145 g (5.11 oz) Display Type IPS capacitive touchscreen, 16M colors Size 720 x 1280 pixels, 5.0 inches (~294 ppi pixel density) Multitouch Yes Protection Corning Gorilla Glass 3 Sound Alert types Vibration, MP3 ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes Memory Card slot microSD, up to 64 GB Internal 8/16 GB, 1/2 GB RAM Data GPRS Yes EDGE Yes Speed HSDPA, 42.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot Bluetooth Yes, v4.0 with A2DP, EDR USB Yes, microUSB v2.0 Camera Primary 8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flash Features Geo-tagging Video Yes, [email protected] Secondary Yes, 2 MP Features OS Android OS,

Kain Baju Raya Kurung Murah Cantik 2014

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera... Anda Sedang Mencari Baju Raya... Masih belum fikirkan design nak macam mana.. Jom dapatkan design yang moden, unik, rare, classic bersama saya.. Berminat Sila Isi Order Form Di Bawah Beserta Kod Kain  Pihak Kami akan hubungi anda dalam masa 48 jam

Tempahan Kuih Raya Semperit Sedap Murah

Asaalamualaikum dan Selamat Sejahtera.. Ini merupakan tempahan yang kali kedua selepas raya tahun lepas Alhamdulillah feedback dari yang telah membeli mengatakan sedap dan kali ini saya ingin untuk test market sekali lagi untuk preparation hari raya dan juga bagi yang mereka nak makan sangat2 kuih ini.. Bagi mereka yang ingin menempah boleh dilakukan mulai hari ini dan C.O.D Bahan yang digunakan bagi proses pembuatan ini mempunyai kualiti standing dengan harga yang ditawarkan dan yang penting 100% saya yang buat. Ia menggunakan butter, tepung2 yang berkualiti serta telur yang ada khasiatnya (*telur beli untuk makan dirumah je guna ada omega gitu) disebabkan itu harga dia macam itu dan saya yakin anda pasti berpuas hati dengan rasa tersebut. Untuk pre order yang terbaru ini saya ada membawa keluaran beberapa versi bentuk kuih ini antaranya bentuk panjang dan juga berbentuk bunga. Boleh lihat dibawah ini.. harga adalah sama..  Harga RM 20.00 40 BIJI

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah

Jom join yer.. hari jadi aku tu 7 Jun haha..

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner