Segmen Blogwalking By www.blogahbar.tk December 2014 Segmen Blogwalking By www.blogahbar.tk December 2014 - The New Minded Segmen Blogwalking By www.blogahbar.tk December 2014 Segmen Blogwalking By www.blogahbar.tk December 2014 Segmen Blogwalking By www.blogahbar.tk December 2014 Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Segmen Blogwalking By www.blogahbar.tk December 2014


http://www.blogahbar.tk/2014/12/segmen-blogwalking-by-wwwblogahbartk.html


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Hari ini saya ingin melaksanakan Segmen Blogwalking by www.blogahbar.tk untuk bulan december.

Syarat nak join senang sahaja.. Ikuti syarat dibawah..

  1. Buat satu entri yang bertajuk " Segmen Blogwalking By www.blogahbar.tk December 2014 "
  2. Letakkan www.blogahbar.tk di bloglist anda
  3. Letak gambar segmen diatas di entri anda..
  4. Tarikh tamat untuk join 29/12/2014
  5. Dah join sila tinggal link anda di ruang komen
Hadiah
 
  1. Review blog pemenang x 3
Pemenang akan di buat berdasarkan random generator number

atau pun anda boleh copy code dibawah ini dan paste di html entry anda

 



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner