Januari 2015 Januari 2015 - The New Minded Januari 2015 Januari 2015 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2015

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Anda Tahu Apa Itu RM ?

Jom kita buat satu game nak ? Kasi bergerak laju sikit otak kita ni yer.. Game ia macam ini.. Cuba bagi perkataan panjang bagi RM .. Jom kita lihat bertapa besarnya makna RM dalam hidup kita ini kan.. Ia ibarat dah sebati dalam kehidupan seharian kita.. Ini saya punya jawapan RM = Ringgit Malaysia RM = Running Man Anda punya pula... Cer tinggalkan jawapan anda diruang komen...  

Testimoni Pelanggan

Testimoni 2014    Testimoni 2014 Testimoni Kuih Raya Testimoni Kuih Raya    Testimoni Kuih Raya Testimoni Kuih Raya   

Masalah Selulit Di Paha

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Anda mempunyai masalah selulit di bahagian paha atau di bahagian anggota badan yang lain ?? Ingin kembalikan kulit yang licin... Anda ingin menghilangkan selulit anda itu ?? Kini saya ada satu produk insyallah dapat membantu masalah anda itu.. Produk Contour Cellulite Control berat 180g Harga RM198.00   Berminat sila isi order form dibawah   Sila Subscribe Us untuk sentiasa update dengan produk baru dan tawaran hebat yang bakal memasuki di blogahbar  

Kain Cotton Design Moden 23701-23708

  Fabrik English Cotton   Kain 4 meter   2 meter + 2 meter   Harga RM85.00   FREE POSTAGE   Berminat sila isi order form dibawah Sila Subscribe Us untuk sentiasa update dengan produk baru dan tawaran hebat yang bakal memasuki di blogahbar

Kain Koton Design Modern 23709-23716

  Fabrik English Cotton   Kain 4 meter   2 meter + 2 meter   Harga RM85.00   FREE POSTAGE   Berminat sila isi order form dibawah Sila Subscribe Us untuk sentiasa update dengan produk baru dan tawaran hebat yang bakal memasuki di blogahbar

Kain Cotton Design Modern 23713-23720

  Fabrik English Cotton   Kain 4 meter   2 meter + 2 meter   Harga RM85.00   FREE POSTAGE   Berminat sila isi order form dibawah Sila Subscribe Us untuk sentiasa update dengan produk baru dan tawaran hebat yang bakal memasuki di blogahbar

Kain Cotton Kanak-kanak Cantik 23721-23728

  Fabrik English Cotton   Kain 4 meter   2 meter + 2 meter   Harga RM85.00   FREE POSTAGE   Berminat sila isi order form dibawah Sila Subscribe Us untuk sentiasa update dengan produk baru dan tawaran hebat yang bakal memasuki di blogahbar

Kain Cotton Baju Kurung Jual Murah 2015 23819-23820

  Fabrik English Cotton   Kain 4 meter   2 meter + 2 meter   Harga RM85.00   FREE POSTAGE   Berminat sila isi order form dibawah Sila Subscribe Us untuk sentiasa update dengan produk baru dan tawaran hebat yang bakal memasuki di blogahbar

Kain Cotton Murah 2015 23841-23848

  Fabrik English Cotton   Kain 4 meter   2 meter + 2 meter   Harga RM85.00   FREE POSTAGE   Berminat sila isi order form dibawah Sila Subscribe Us untuk sentiasa update dengan produk baru dan tawaran hebat yang bakal memasuki di blogahbar

Kain Ela Cotton Murah 23807-23816

  Fabrik English Cotton   Kain 4 meter   2 meter + 2 meter   Harga RM85.00   FREE POSTAGE   Berminat sila isi order form dibawah Sila Subscribe Us untuk sentiasa update dengan produk baru dan tawaran hebat yang bakal memasuki di blogahbar

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner