Review Application Blogspot Untuk Android Review Application Blogspot Untuk Android - The New Minded Review Application Blogspot Untuk Android Review Application Blogspot Untuk Android Review Application Blogspot Untuk Android Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Review Application Blogspot Untuk Android

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Rupanya ada apps untuk blogspot bagi os android yer..
Baru ku tahu... Maklumla sebelum ini menggunakan windows phone baru first time dapat Tablet Acer Iconia 7 ini..
Lagi senang nak update blog rupanya guna aplikasi ini..

Apa kelebihan apps ini :-

1- Boleh upload gambar di post sangat mudah..

2- Boleh link kan perkataan ke website or post yang lain hanya perlu select word itu untuk dilink kan..

3- Ada labels

4- Boleh tengok post yang kita dah publish or saved dekat blog..

5- Boleh guna voice kita cakap nanti dia tulis hahaa.. Tak yah  type.. Dekat tab ni ada tak taw la dekat korg mcm mana..

6- Boleh pilih blog mana yang kita nak update post..

Jadi kira senang la lepas ni nak update blog hanya guna apps ini jer..

Boleh cari di play store search blogger nanti ada jumper..


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner