Segmen Mencari Bloglist www.blogahbar.tk Segmen Mencari Bloglist www.blogahbar.tk - The New Minded Segmen Mencari Bloglist www.blogahbar.tk Segmen Mencari Bloglist www.blogahbar.tk Segmen Mencari Bloglist www.blogahbar.tk Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Segmen Mencari Bloglist www.blogahbar.tk






Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..
Hari ini saya ingin membuat satu segmen iaitu Segmen Mencari Bloglist www.blogahbar.tk
Setiap peserta yang menang akan dimasukkan ke dalam list bloglist blog ini..


Situasi dia senang sahaja peserta dan saya akan hadapi situasi win-win iaitu setiap perserta yang join perlu do follow ke blog ini dan saya juga akan buat do follow ke blog anda dengan membuat senarai peserta.. Jadi sama2 mendapat traffic yang cantik..


Syarat :-
  1. Membuat Tajuk Entri " Segmen Mencari Bloglist www.blogahbar.tk "
  2. Wajib memasukkan www.blogahbar.tk ke dalam bloglist anda..
  3. Tag dan Review blog rakan anda minimum 2 dan 1 review untuk blog ini.. Review minimum 3 patah perkataan :)
  4. Entry anda mesti do follow ke blog ini sekurang2nya satu..
  5. Tinggalkan Komen url website anda diruang komen
Hadiah :-
10x Bloglist akan dipilih melalui random.org
5x website bertuah akan direview


Tarikh tutup penyertaan apabila capai 77orang peserta..
Jadi jom ajak rakan2 anda sertai segmen ini..


Mari sama2 kita naikkan seo blog masing2








Belajar SEO Kain Cotton Cantik2

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
    Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..
    Segmen Mencari Bloglist blogahbar

    BalasPadam
  2. http://aienainirazali.blogspot.com/2015/02/segmen-mencari-bloglist-wwwblogahbartk.html

    sy join & follow

    BalasPadam
  3. taktahu nak review macam mana hehe

    BalasPadam
  4. Review tulis minimum dua patah ayat jer..

    BalasPadam
  5. hikma join hee :)
    http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.com/2015/02/segmen-mencari-bloglist-wwwblogahbartk.html

    BalasPadam
  6. http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/assalammualaikum_11.html

    BalasPadam
  7. followed you #252 . follow me back ok

    BalasPadam
  8. HAI HAI.. hani join ye sambil follow.. http://cikhanicruzier.blogspot.com/2015/02/segmen-mencari-bloglist-wwwblogahbartk.html

    BalasPadam
  9. hi dear :)
    Menangi iPhone 5s dengan mudah!!
    Jemput join Giveaway iPhone 5s by Syafiqspecki ya :)

    BalasPadam
  10. tak faham syarat yg num.4 tu hehe

    BalasPadam
  11. saya join

    http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/segmen-mencari-bloglist-wwwblogahbartk.html :)

    BalasPadam
  12. Join!
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/02/segmen-mencari-bloglist-wwwblogahbartk.html

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner