Invitation Dari Nuffnang Baru Perasan Invitation Dari Nuffnang Baru Perasan - The New Minded Invitation Dari Nuffnang Baru Perasan Invitation Dari Nuffnang Baru Perasan Invitation Dari Nuffnang Baru Perasan Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Invitation Dari Nuffnang Baru Perasan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Lama betul saya tak bukak akaun nuffnang ni..
Emel yang register dengan nuffnang pun lama tak bukak..
Jadi tadi bukak je emel tengok beribu emel punya notification..

Tiba-tiba ternampak invitation dari nuffnang banyak pulak tu.. Aku rasa korang pun mesti ada juga dapatkan.. Cuba check emel masing-masing tapi make sure ada daftar dengan nuffnang ler..

Ini nuffnang mesti buat auto sent dekat emel-emel yang signup dengan mereka ini..

Jadi ada event terbaru di :-

VENUE: Rebung, Bangsar
DATE: 25th June 2015 (Thursday)
TIME: 6pm - 8.30pm, the event starts at 6PM SHARP
OFFICIAL HASHTAG: #NUFFNANGMY

25 june 2015 maaf le bulan puasa tak dapat ler aku nak join.. lagi pun baru sampai kl time tu..
Kalau anda perasan dah lama iklan nuffnang ni saya dah remove dari blog ini..


Jadi kepada yang dapat pergi sana tu tahniah yer dan selamat berjumpa blogger2 hebat2 disana. ngeh3




If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. hi saya budak baru belajar berblog, boleh bagi tips sikit.. anyway kenapa remove nuffnang??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh. Jemput join komuniti saya ada pelbagai ilmu share disana dgn lebih organise...

      Remove nuffnang sbb saje jer.. Lambat page nk load jer sbb nk load ads lagi.. Sbb tu page nie load laju.. Hehe..

      Padam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner