Peluang untuk rakan blogger Peluang untuk rakan blogger - The New Minded Peluang untuk rakan blogger Peluang untuk rakan blogger Peluang untuk rakan blogger Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Peluang untuk rakan blogger

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Saya ingin membuka peluang kepada rakan blogger yang berminat untuk berniaga ataupun untuk kegunaan sendiri..

Insyallah sebelum 31/8 ni saya akan open untuk pendaftaran.. Lepas saya keluar dari kem hutan..

Maybe ejen dropship diperlukan nanti.

Apa yang anda akan dapat..

Keuntungan 1 barang RM10

Keuntungan 5 barang RM50

Keuntungan 5 barang darab 30 hari?

Rm50 x 30 = RM1500..

Hanya pegang handphone, tengok anak, tengok tv, tengok anak dirumah anda dapat side income rm1500.

Tak perlu rajin hanya 5 barang sehari..

Rugi anda lepaskan peluang ini..

Hint produk untuk wanita dan musim perayaan.. Produk meluas.

Berminat tinggal komen diruang komen "sy berminat" nanti sy akan inform bila dah ready..

Syarat?

1- ada whatsapp
2- ada handphone


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. Hai.. cakk.. Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "2 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

    BalasPadam
  2. Wahhh produk apakah itu ye? Hihi.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner