Review Prolin All Over Clear Lotion Work As Insect Repellent Review Prolin All Over Clear Lotion Work As Insect Repellent - The New Minded Review Prolin All Over Clear Lotion Work As Insect Repellent Review Prolin All Over Clear Lotion Work As Insect Repellent Review Prolin All Over Clear Lotion Work As Insect Repellent Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Review Prolin All Over Clear Lotion Work As Insect Repellent

Prolin All Over Clear Lotion


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. 
Hari ini saya akan menceritakan kelebihan produk Prolin All Over Clear Lotion yang telah saya gunakan ketika berada di dalam hutan.

Seperti anda sedia maklum di dalam hutan memang banyak nyamuk. Sewaktu saya didalam hutan tempoh hari selama 14 hari, naymuk dan agas memang agak banyak di kawasan kem saya itu. Jadi sebelum saya memasuki hutan saya telah membeli produk Prolin All Over Clear Lotion ini. Produk ni sebenarnya dah lama saya gunakan sejak waktu tinggal diasrama masa sekolah menengah lagi. 

Jadi selama 14 hari di dalam hutan saya memakai lotion ini.. 

Apa yang menariknya adalah cecair ini bau dia wangi amat menyegarkan hidung anda bila anda sapu di lengan. Wangi baunya.. Boleh dikatakan ia jadi macam minyak wangi untuk saya la didalam hutan pada masa itu. 

Selain itu, ia juga mengandungi bahan pelembap yang membantu kulit anda tidak kering jadi tidak perlu anda memakai lotion kan. 

Ia juga terbukti sebagai insect repellent ketika saya berada dalam hutan. Alhamdulillah saya dapat mengurangkan kehadiran nyamuk dan agas untuk hampiri di badan saya. Saya juga lihat agas pun dapat di kawal sebagai contoh ada satu malam tu khemah saya dimasuki agas agak banyak jadi saya dan rakan halau agas tu keluar dan menggunakan Prolin All Over Clear Lotion ini di badan dan tangan jadi terbukti agas tu tidak gigit sudah kami. 

Jadi kepada anda yang ingin membeli produk ini boleh dapati di cawangan COSWAY terdekat anda ya..




If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner