Kehabisan Idea Menulis Kehabisan Idea Menulis - The New Minded Kehabisan Idea Menulis Kehabisan Idea Menulis Kehabisan Idea Menulis Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Kehabisan Idea Menulis


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Lama betul tidak update blog ini.. Ada beberapa post yang berada di dalam draft tapi tidak dipublishkan..

Entahlah maybe artikle itu tidak sesuai utk dipublish kan..

Actually telah kehabisan idea sy untuk menulis blog ini.. Idea nak digenerate un tiada dah. Adakah dah tiba masa untuk berhenti dalam dunia blog ini.. hurm.. Mood un tidak dalam condition yang baik sejak beberapa bulan ni.

Maybe akan berehat untuk seketika waktu ya.. Jumpa lagi..

Kepada yang ada idea utk menulis
or ada benda nak di review tinggal la diruang komen ya..

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner