Black & Decker Cordless Drill CD9600 Black & Decker Cordless Drill CD9600 - The New Minded Black & Decker Cordless Drill CD9600 Black & Decker Cordless Drill CD9600 Black & Decker Cordless Drill CD9600 Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Black & Decker Cordless Drill CD9600

Black & Decker Cordless Drill CD9600
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Baru-baru ini di pasaraya Tesco ada buat sale barangan black & decker ini.

Pada hari tu, ingat hati nak beli jigsaw je, lepas tu tengok cordless drill ni tengah buat offer agak murah la juga jadi apa lagi terbeli la sekali cordless drill ni..

Not bad juga cordless drill ni, tidak berat sangat tidak ringan sangat ketika pegang tu, ketika pegang tu rasa selesa memang handle dia tu sama besar dengan tangan ni plus ada grip sekali. Okay la.

bahagian dalam kotak
Apa yang anda dapat jika beli cordless ni adalah : Cordless drill, double ended bit & 9.6v charger.
Seperti ada dalam gambar diatas.

Pada pendapat saya, jika anda tengah mencari cordless drill dan dalam budget tak maw beli mahal2, saya recommended drill ni pun sudah sesuai. Cordless drill tidak boleh tembuk dinding ya.. Setakat kayu dan pasang skru or nut itu boleh.

Jadi hope projek saya selama sebulan ini dapat siap la sebelum sy balik semula ke borneo. Projek buat cabinet tv, dah siap nanti saya upload gambar.
 

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. saya pun ada beli brand sama tapi benda lain...ntah apa namanye. Hadiahkan kepada suami...

    salam perkenalan...
    terima kasih singgah di Blog saya...
    saya dah Follow Blog ini..
    jemput singgah & FOLLOW Blog saya juga

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waaaa.. Best ooo dpt hadiah tools2 begini nie..

      Salam perkenalan..

      Padam
  2. Selamat menyiapkan projek buat kabinet tv :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner