Pencarian Bloglist Theathra Pencarian Bloglist Theathra - The New Minded Pencarian Bloglist Theathra Pencarian Bloglist Theathra Pencarian Bloglist Theathra Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Pencarian Bloglist Theathra

Klik Banner untuk join
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Jom sama-sama kita meriahkan lagi segmen yang dianjurkan oleh ain ini.

Ini merupakan segmen beliau yang pertama..

Semoga berjaya kepada yang menyertai segmen ini dan juga kepada ain sendiri..



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam
  2. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam
  3. Thank you support theathra ! Berdebar tak tunggu result malm esok ? hihihi.
    Kalau nak melawat kawan2 Lain boleh jenguk
    http://theathra.blogspot.my/2016/02/senarai-peserta-pencarian-bloglist.html
    GOOD LUCK !!!!

    BalasPadam
  4. Hai.. Singgah daripada segmen yang sama.. Good Luck yee

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/02/pencarian-bloglist-theathra.html

    BalasPadam
  5. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/02/pencarian-bloglist-theathra.html

    BalasPadam
  6. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    BalasPadam
  7. ayu dtg dari segmen yg sama.. jom join segmen ayu pulak..

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/02/segmen-ayu-bloglist-istimewa.html

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner