Beli Domain Termurah Hanya 0.88 .xyz Beli Domain Termurah Hanya 0.88 .xyz - The New Minded Beli Domain Termurah Hanya 0.88 .xyz Beli Domain Termurah Hanya 0.88 .xyz Beli Domain Termurah Hanya 0.88 .xyz Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Beli Domain Termurah Hanya 0.88 .xyz

Namecheap
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Hari ini saya ingin berkongsi kepada anda berkenaan beli domain termurah hanya 0.88 .xyz.

Ya hanya USD0.88 sahaja anda dah boleh dapat domain xyz. Lepas convert jadi la dalam RM4.47 setahun.. Murah kan..

Saya dah beli satu domain .xyz ni untuk adik saya, katanya nak berblog alang-alang ada domain murah ni kita amik je la dulukan..

Dalam masa 24 jam blog dia dah listed dah dalam search engine google.. Fuh lajukan listed.. Al maklum lah domain berbayarkan, mana tak lajunya.. nak tahu domain ape? Ni ha tengok gambar bawah ni..

Search Engine No.3

Dengan keyword Ahmad Haziq dalam masa 24 jam dah di search engine page 3. Fuh hasil tangan abang dia amik melekat ha seo tu dekat blog kau dik.. haha.. korang kalau nak belajar macam mana saya buat ha baca post ini Teknik SEO memikat hati

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Namecheap.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jadi macam mana nak dapatkan domain termurah ini? Jom baca step di bawah ini..

Langkah Pertama


1. Pergi ke website ini NameCheap

Langkah Ke-2



2. Lepas itu ada ruang untuk isi nama address yang anda nak, isi la apa nama address anda nak lepas tu click search.

Langkah Ke-3


3. Nampak kan ada $0.88 punya tab? Ha click situ. dan Pilih domain apa yang anda nak lepas tu klik gambar bakul tu.


Langkah Ke- 4


4. Lepas dah Clik Bakul nanti dia akan masuk ke sidebar tu, click view cart

Langkah Ke-5



5. Dekat langkah ini anda boleh pilih apa lagi service yang nak guna, macam saya amik yang free untuk satu tahun sahaja. Lepas itu klik confirm order.

Langkah Ke-6

6. Anda perlu sign ke akaun anda terlebih dahulu sebelum nak proceed pembayaran. Daftar Akaun

Langkah Ke-7


7. Selepas anda dah isi kesemua data yang diperlukan, anda boleh terus payment menggunakan paypal lagi senang. 

Untuk guna di paypal anda perlu buka akaun paypal. Lepas tu kalau nak guna debit kad perlu call dulu center bank untuk verify pembayaran menggunakan mata wang asing di paypal. Lepas tu dah boleh guna.

Dah settle, klik check out button paypal > sign in akaun paypal > isi detail > submit 

Lepas itu tunggu, sila pastikan internet conection itu okay ye.. Nanti anda akan redirect semula ke webpage namecheap untuk diberitahu bahawa transaction telah berjaya.. And then simpan resit pembelian. Dah siap, boleh guna dah url tu.

Jom dapatkan sekarang, limited time offer je ni.. Jom ramai-ramai2 kita guna domain berbayar hanya $0.88 je untuk tahun pertama murah tu.. 

Jadi apa yang perlu anda lakukan adalah Klik Link Namecheap ni



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. Balasan
    1. memang best.. katanya xyz tu maksud generasi x y z untuk menghubungkan ketiga-tiga generasi ni...

      Padam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner