Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif - The New Minded Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif

Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya ingin membuat satu segmen iaitu Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif.

Dimana saya ingin mencari 9 blogger untuk dimasukkan di ruang bloglist saya selama satu bulan.

Syaratnya mudah sahaja :-
  1. Buat tajuk entry " Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif ".
  2. Follow blog saya ..
  3. Tag 2 rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu.
  4. Buat satu artikel minimum 100 patah perkataan kenapa anda berminat untuk join segmen ini.
Hadiah yang menanti anda :-
  1.   9 blogger akan dipilih untuk dimasukkan didalam bloglist .
Hadiah special :-
  1. 5 blogger terpilih akan mendapat FREE PREMIUM TEMPLATE.
    p/s Ini berdasarkan content yang menarik ketika saya membaca entry anda.
  2. Nak tengok template macam mana? Jom lihat sini FREE PREMIUM TEMPLATE
Test Speed
Jadi kesemuanya ada 14 hadiah la ni kan.. Banyak juga..

Pemenang untuk bloglist akan dipilih secara rawak yang menggunakan random.org

Tarikh penyertaan :

Bermula 31 MEI 2016 sehingga 4 JUN 2016 Pada Jam 11.59 PM

Tinggalkan url penyertaan anda di ruang komen disini..





If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. as salam
    sis join ye

    http://masitaeyta.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-by-ahmad-hasif.html

    BalasPadam
  2. Lea join..

    http://sotskirt.blogspot.com/2016/06/pencarian-9-bloglist-by-ahmadhasif.html

    BalasPadam
  3. singgah. insyaAllah if saye free nti saye join :)

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. CF datang sini pulak ye... tq sudi invite join segmen :)

    BalasPadam
  6. saye da join http://nadhiewueen.blogspot.my/2016/06/pencarian-9-bloglist-by-ahmadhasif.html

    BalasPadam
  7. Saya join jugak ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/06/pencarian-9-bloglist-by-ahmadhasif.html

    BalasPadam
  8. Kita join !
    http://theathra.blogspot.my/2016/06/pencarian-9-bloglist-by-ahmadhasif.html

    BalasPadam
  9. SALAM RAMADAN..INSYA ALLAH.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner