Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif - The New Minded Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif

Senarai Pemenang Pencarian #9 Bloglist by Ahmadhasif
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya ingin mengumumkan senarai pemenang untuk segmen pencarian #9 bloglist by Ahmadhasif.

Alhamdulillah penyertaan seramai 5 blogger yang turut serta sama-sama memeriahkan segmen saya pada kali ini terima kasih saya ucapkan..


Untuk kelima-lima blogger ini akan dimasukkan kedalam bloglist blog ini selama 30 hari bermula pada 6 Jun 2016 sehingga 5 Julai 2016.

Hadiah khas untuk pemberian premium template itu setelah saya baca dan teliti post dan blog anda, tahniah ada 3 blog yang telah saya pilih iaitu :-
  1. http://masitaeyta.blogspot.my/
  2. http://nadhiewueen.blogspot.my/
  3. http://sotskirt.blogspot.com
Untuk ketiga-tiga pemenang ini sila emelkan kepada saya
Nama :
Url blog :
Segmen Pencarian #9 Bloglist by ahmadhasif

emel saya [email protected] sila tuntut hadiah anda sebelum 8 Jun 2016 (11.00 pm).



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. Yey... menang.. alhamdulillah.. terimah kasih.. :)

    BalasPadam
  2. Tahniah kepada pemenang! ^_^

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah sis menang..ti sis email kn details

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah sis menang..ti sis email kn details

    BalasPadam
  5. Huwaaaa... Nak jugakkkk...
    Tahniah buat semua pemenang...

    BalasPadam
  6. Huwaaaa... Nak jugakkkk...
    Tahniah buat semua pemenang...

    BalasPadam
  7. tqsmm hasiff! alamak! baru perasan!! Lepas tarikh dah. T_T bz cket tu yg lama buka blog. tsk. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh emel dkt sy untuk tuntut hadiah yer :)

      Padam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner