SEGMEN BLOGGER AKTIF 2016 - MARIA FIRDZ SEGMEN BLOGGER AKTIF 2016 - MARIA FIRDZ - The New Minded SEGMEN BLOGGER AKTIF 2016 - MARIA FIRDZ SEGMEN BLOGGER AKTIF 2016 - MARIA FIRDZ SEGMEN BLOGGER AKTIF 2016 - MARIA FIRDZ Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

SEGMEN BLOGGER AKTIF 2016 - MARIA FIRDZ

SEGMEN BLOGGER AKTIF 2016 - MARIA FIRDZ
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Lama juga actually saya tak join segmen ni.. Jadi hari ini saya tergerak hati nak join segmen yang dianjurkan oleh Maria Firdz ni..

Seramai 15 perserta yang bertuah akan memasuki bloglist diblog utama beliau..

Mungkin rezeki anda atau saya diantara calon 15 orang tu kan..

Tarikh untuk join adalah bermula 5/8/2016 hingga 15/8/2016.

Semoga berjaya ye rakan....


SEGMEN BLOGGER AKTIF 2016 - MARIA FIRDZ


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. singgah dari segmen sama..

    http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2016/08/segmen-blogger-aktif-2016-maria-firdz.html

    jemput singgah blog sy..:D

    BalasPadam
  2. Salam singgah dari segmen yang sama =)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum,

    singgah dari segmen yang sama . Jemput singgah blog saya.


    https://dindamaisarra.blogspot.my/2016/08/segmen-blogger-aktif-2016-maria-firdz.html

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum...

    Salam kenalan dari segmen yang sama yer...Nape takde butang follower yer?

    http://www.myideakini.com/2016/08/segmen-blogger-aktif-2016-maria-firdz.html

    BalasPadam
  5. gut luck hasif.. lea pown join.. hehe

    BalasPadam
  6. hai sy join dan done follow anda :)

    http://www.roziahmuhammadnor.com/2016/08/segmen-blogger-aktif-2016-maria-firdz.html

    BalasPadam
  7. Salam...

    Terima kasih sudi join segmen ringkas dari MF...
    Senarai peserta telah disenaraikan...
    Sila semak no. Penyertaan di sini:

    http://www.mariafirdz.com/2016/08/senarai-peserta-segmen-blogger-aktif.html

    Penyertaan ini melayakkan anda masuk ke senarai blogger aktif 2016 di mariafirdzbloglist.blogspot.com

    Semoga ukhwah di alam maya ini dirahmati Allah...
    Dan teruskan berblog dan mencoret untuk manfaat kita semua...

    BalasPadam
  8. Salam...

    Terima kasih sudi join segmen ringkas dari MF...
    Senarai peserta telah disenaraikan...
    Sila semak no. Penyertaan di sini:

    http://www.mariafirdz.com/2016/08/senarai-peserta-segmen-blogger-aktif.html

    Penyertaan ini melayakkan anda masuk ke senarai blogger aktif 2016 di mariafirdzbloglist.blogspot.com

    Semoga ukhwah di alam maya ini dirahmati Allah...
    Dan teruskan berblog dan mencoret untuk manfaat kita semua...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner