#SehatiSejiwa Giveaway by Mynic #SehatiSejiwa Giveaway by Mynic - The New Minded #SehatiSejiwa Giveaway by Mynic #SehatiSejiwa Giveaway by Mynic #SehatiSejiwa Giveaway by Mynic Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

#SehatiSejiwa Giveaway by Mynic

#SehatiSejiwa Giveaway by Mynic
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera... 

Hari ini semperna hari kemerdekaan saya telah menerima satu emel daripada .mynic berkenaan  #SehatiSejiwa Giveaway by Mynic. 

Siapa yang menggunakan domain dot my pasti anda akan menerima emel ini.. Rajin-rajin la check emel anda tu.

Invitation di emel
Apa yang anda akan terima untuk #SehatiSejiwa Giveaway adalah 1 tahun percuma untuk F-Secure Antivirus atau 2gb myKite Cloud Storage. 

Apa yang perlu anda lakukan adalah hanya perlu klik claim yours now! Nanti anda akan dibawa ke satu laman web #SehatiSejiwa Giveaway ini untuk memasuki url address anda tu. 

Jom kita lihat lebih lanjut apakah syarat-syarat yang dinyatakan untuk giveaway kali ini.. 

Terma dan Syarat
Anda boleh claim hadiah ini sehingga 31 Oktober 2016... 

Untuk pengkelasan hadiah yang mana satu anda akan terima sama ada antivirus or cloud storage di terma syarat no.5 ada menyatakan bahawa untuk Individu domain anda akan menerima antivirus secara percuma manakala untuk korporat akan menerima cloud storage. 

Nanti bila dah masuk url address itu dia akan auto detect yang mana satu anda punya.. Lepas dah siap submit ia akan keluar macam ini.. 

Berjaya Di submit
Okay kita tunggu dalam masa 10 hari waktu berkeja.. Nanti dah sampai boleh la saya mencuba antivirus tu.. 

Terima kasih mynic sebab memberikan giveaway ini.. Semoga lebih banyak lagi program-program yang akan dijalankan oleh team mynic.. 

Sebelum akhiri mari kita lihat video kemerdekaan yang telah disediakan oleh mynic ni..






If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner