Artikle Review Sudah Berada di hidup.my Artikle Review Sudah Berada di hidup.my - The New Minded Artikle Review Sudah Berada di hidup.my Artikle Review Sudah Berada di hidup.my Artikle Review Sudah Berada di hidup.my Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Artikle Review Sudah Berada di hidup.my

Artikle Review di Hidup.my
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.... 

Masih ingat ke tempohari ada saya berceritakan mengenai review mencari bilik sewa menggunakan hidup.my ni? 

Masih belum baca lagi artikle saya tu? Jom baca dulu.. 

Cari Bilik Sewa Murah di Hidup.my
Okay actually tempohari dah dapat notis dari hidup.my berkenaan artikle review yang buat dah masuk di laman web mereka cuma hari ini je ha ada masa terluang sikit nak berkongsi di blog ni..

Apa yang menariknye di halaman tersebut beliau siap mention lagi tu Blog yang berinformatif dan juga berkenaan SEO .. 

Waaa ayat introduction dia boleh tahan juga yer..  Cuma tiada header yang boleh dia letak disitu sebab diblog ni sy tak letak header.. Dulu ada la header tu tapi sekarang macam malas lak nak letak header-header ni.. 

Btw terima kasih la saya ucapkan sekali lagi sebab sudi publishkan artikle tu di laman web hidup.my tu.. Jika lain kali perlukan review boleh ler inform dekat saya semula insyallah boleh membantu sedikit.. 

Dah baca belum artikle tu di hidup.my? 

Belum lagi? Jom baca artikle ringkas disana sambil komen-komen sedikit dekat sana tu.. hehe.. 

Blogger review: Ahmad Hasif


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner