April 2017 April 2017 - The New Minded April 2017 April 2017 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2017

Giveaway Selamat Tinggal Moratorium by Ct Cheery!

Klik banner untuk join ya.

Keyword Hari Ini https unsecure kenapa ?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. 
Apa khabar kalian semua? Lama tak update blog ni sampai ranking pun menjunam jatuhnya.. hehe.. Tapi alhamdulillah nasib ler keyword yang datang dari search engine masih ada lagi dan tak menjunam kalau tak jenuh nak kena rebuild semula ni. 
Maaf la ye agak sibuk beberapa bulan ni disebabkan tengah create satu sistem database baru untuk syarikat menggunakan Microsoft Access.. Nanti saya akan buat tutorial disini berkenaan cara untuk menggunakan microsoft access ni dan beberapa cabaran dan dugaan yang akan hadapi.. Insyallah ada masa saya akan share kan untuk rujukan ramai supaya senang nak solve masalah tu, takde la jadi macam saya ni nak kena cari correct script untuk beri command supaya papar kan rekod yang diinginkan itu di report.. 
Okay back to topic, hari ni agak free sedikit sebab dah siap create that sistem.. So ada la masa sedikit untuk tengok blog ni.. Masa tengah tengok blog ni dibahagian keyword search apa yang saya jumpa adalah
Okay m…

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner