November 2017 November 2017 - The New Minded November 2017 November 2017 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2017

Giveaway Selamat Tinggal Moratorium by Ct Cheery!

Klik banner untuk join ya.

Giveaway pertama dari blog irdagarmin

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 
Apa khabar sahabat2 di blogger saya ini? 
Sekarang ni agak jarang nak update blog ini sebab sibuk dengan tugasan kerja, tak menyempat nak membelek blog ni. 
Tadi masa tengah duduk sambil layan cerita dekat tv tiba-tiba teringat dekat blog dan giveaway yang irda buat ni. Ingatkan tadi dah terlepas tarikh nak joinnya tu, rupanya masih lama lagi.. Alhamdulillah sempat lagi nak join bagi memeriahkan lagi giveaway yang dianjurkan oleh Irda Garmin ini.  
Sebelum saya ingin memulakan isi seterusnya, saya nak ucapkan Selamat Hari Jadi Irda, Semoga diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki. 
Okay, untuk syarat yang dinyatakan oleh Irda iaitu apakah topik yang saya minat baca diblog Irda?. 
Saya suka baca blog Irda ini sebab didalam blog Irda ini ada banyak memberikan kata-kata semangat dan bisnes inspiration gitu. Mostly posting yang Irda postkan itu adalah positif mind punya artikle. Memang seronok baca artikle yang positif ini, sebab saya send…

Review Miniso Perfume Leisure Sports Mens Perfume

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 
Apa khabar pembaca sekalian? Berbulan juga la saya tidak update blog ini. Sampaikan terlupa yang Google Adsense pun dah lulus. Alhamdulillah.. Walaupun lama tak update blog ni adsense tu masih kekal lagi di blog ini. 
Okay, hari ini saya ingin membuat sedikit review mengenai produk keluaran Miniso Japan. Mungkin ada diantara anda telah ketahui mengenai outlet Miniso Japan ni kan. Sejak kebelakangan ini makin banyak outlet Miniso Japan ni dibuka, boleh dikatakan kemana mall yang saya pergi mesti akan jumpa outlet Miniso Japan ni. Terutama didalam kawasan Kuala Lumpur. 
Masa tengah jalan-jalan di Sunway Velocity, terlalu depan Miniso ni tiba-tiba kaki ni terus melangkah masuk kedalam outlet tu dan terus capai perfume ini untuk test baunya. 
Apa yang mengejutkan bau perfume ini boleh dikatakan lebih kurang macam bau premium perfume you will know what i mean bila you all pergi cari produk ni dan cuba bau perfume ni. You will love it.. Seriusly.. 
Ma…

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner