Disember 2017 Disember 2017 - The New Minded Disember 2017 Disember 2017 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2017

Giveaway Selamat Tinggal Moratorium by Ct Cheery!

Klik banner untuk join ya.

Review Old Spice Body Wash Champion

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 
Alhamdulillah hari ini saya mempunyai kesempatan waktu untuk menulis blog ini berkenaan review kali ini iaitu produk Old Spice Body Wash Champion. Idea nak mengarang ni dah nak masuk dua minggu tertangguhnya, hari ni kuatkan semangat nak juga baut review produk yang terbaik ni. 
Buat mereka yang masih tak perasan produk ini di pasaran mungkin akan mula perasan bila dah baca article ni. Produk ni saya baru mula terperasan di market 3 bulan lepas, masa tu tengah tengok sabun mandi di AEON.. Masa tu di tempat lain tak berapa nak jumpa sangat, tapi sekarang ni senang dah nak jumpa produk ni di pasaraya. Maybe dah dapat sambutan ramai la ni kan. 
Apa yang best sangat sabun mandi ni ? Sampaikan besar-besar tagline dia tu "Want your man to Smell like A Man.." haha.. Memang mula-mula baca ada unsur khas untuk 18 tahun ke atas je kan. :D :D 
Apa yang buatkan saya suka sabun ni, dia wangi sangat hilang terus semua bau-bau badan tu memang tahan la …

Bounce Rate Bulan December 2017

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 
Dah lama saya tidak update mengenai alexa ranking dan bounce rate blog ni. Sangkakan bila makin lama tak update blog ranking dan bounce rate pun akan turut jatuh, tapi sangkaan saya itu adalah salah. 
Kenapa saya katakan salah? 
Ia adalah disebabkan oleh SEO blog ini sendiri, dimana selama 3 - 4 bulan ni saya jarang update blog dan pengunjung ke blog pun saya dah lihat agak menurun sedikit tapi Ranking dan Bounce Rate masih maintain, macam mana ia boleh berlaku? 
Kebanyakkan pengguna yang hadir ke blog ini untuk beberapa bulan yang lepas adalah daripada pengguna yang menggunakan Search Engine yang ingin mendapatkan maklumat yang mereka inginkan dan terus datang blog ini untuk mendapatkan maklumat yang mereka mahukan itu. 
Oleh itu, disebabkan oleh kehadiran visitor daripada search engine ini yang membuatkan blog ini terus maintain ranking dan bounce ratenya itu dan tidak lupa juga adalah google ads pun turut masih maintain dan terus running seper…

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner