Review Old Spice Body Wash Champion Review Old Spice Body Wash Champion - The New Minded Review Old Spice Body Wash Champion Review Old Spice Body Wash Champion Review Old Spice Body Wash Champion Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Review Old Spice Body Wash Champion

Old Spice Body Wash Champion
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 

Alhamdulillah hari ini saya mempunyai kesempatan waktu untuk menulis blog ini berkenaan review kali ini iaitu produk Old Spice Body Wash Champion. Idea nak mengarang ni dah nak masuk dua minggu tertangguhnya, hari ni kuatkan semangat nak juga baut review produk yang terbaik ni. 

Buat mereka yang masih tak perasan produk ini di pasaran mungkin akan mula perasan bila dah baca article ni. Produk ni saya baru mula terperasan di market 3 bulan lepas, masa tu tengah tengok sabun mandi di AEON.. Masa tu di tempat lain tak berapa nak jumpa sangat, tapi sekarang ni senang dah nak jumpa produk ni di pasaraya. Maybe dah dapat sambutan ramai la ni kan. 

Apa yang best sangat sabun mandi ni ? Sampaikan besar-besar tagline dia tu "Want your man to Smell like A Man.." haha.. Memang mula-mula baca ada unsur khas untuk 18 tahun ke atas je kan. :D :D 

Apa yang buatkan saya suka sabun ni, dia wangi sangat hilang terus semua bau-bau badan tu memang tahan la sampai ke petang tu, walaupun berpeluh-peluh sikit gitu.. Ada la perbezaan diantara sabun biasa dengan sabun ni, ia boleh dikatakan ia teramat sesuai dengan lelaki la gitu.. Buat mereka yang ada suami tu, boleh kasi try satu botol buat suami anda tu, mmg tak nyesal punya.. Sekarang ni saya lihat dah banyak jenis baunya tapi saya suka bau Champion ni bau dia sedap menenangkan.

Berapa harga ia? 

Actually harga ia agak munasabah la, satu botol RM19 kalau tak silap saya, saya boleh guna untuk satu bulan dengan penggunaan 2 kali sehari. Okay la kan..

Ada alegik ke guna ?

So far setakat ni saya guna tak ada lagi la alegik dekat badan.. 

Senang ke sabun tu nak rinse off dari body?

Lepas apply sabun ni senang je nak rinse off sabun tu dari body.. 

Okay habis je satu botol ni nak repeat lagi la satu botol.. Memang puas hati setakat ni saya guna.. Buat mereka nak cuba guna produk ni boleh dapati di pasaraya or farmasi. 

 
 



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner