Mac 2018 Mac 2018 - The New Minded Mac 2018 Mac 2018 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2018

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Review Simply Men Hydro Power Shower Gel

Review Simply Men Hydro Power Shower Gel Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Apa khabar anda semua yang sedang baca article ini? Diharapkan anda berada dalam keadaan yang sihat sejahtera. Agak lama juga saya tidak update blog ini. Hari ini saya ingin membuat satu produk review simply Men Hydro Shower Gel. Produk ini adalah buatan Malaysia ye dan boleh didapati di farmasi Guardian.  Ceritanya bermula begini, masa tengah jalan di guardian tempoh hari saya ternampak shower gel ini di letakkan di end cap gondola mereka. Mula2 terfikir ada ke brand Simply Men? Macam first time je dengar produk ni. Jadi mula-mula macam biasalakan naluri seorang manusia memang akan was-was untuk guna produk yang kita tak pernah guna sebelum ini. Secara automatik terus membaca ingridient dan buatan dari mana, itu dua faktor yang saya akan baca dan tengok dahulu sebelum saya akan mencuba sesuatu produk baharu ni. Dan saya akan tengok siapa distributor dia, jika ada singapore pun distribute that pr

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner