Mac 2018 Mac 2018 - The New Minded Mac 2018 Mac 2018 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2018

Giveaway Selamat Tinggal Moratorium by Ct Cheery!

Klik banner untuk join ya.

Review Simply Men Hydro Power Shower Gel

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
Apa khabar anda semua yang sedang baca article ini? Diharapkan anda berada dalam keadaan yang sihat sejahtera. Agak lama juga saya tidak update blog ini. Hari ini saya ingin membuat satu produk review simply Men Hydro Shower Gel. Produk ini adalah buatan Malaysia ye dan boleh didapati di farmasi Guardian. 
Ceritanya bermula begini, masa tengah jalan di guardian tempoh hari saya ternampak shower gel ini di letakkan di end cap gondola mereka. Mula2 terfikir ada ke brand Simply Men? Macam first time je dengar produk ni. Jadi mula-mula macam biasalakan naluri seorang manusia memang akan was-was untuk guna produk yang kita tak pernah guna sebelum ini. Secara automatik terus membaca ingridient dan buatan dari mana, itu dua faktor yang saya akan baca dan tengok dahulu sebelum saya akan mencuba sesuatu produk baharu ni. Dan saya akan tengok siapa distributor dia, jika ada singapore pun distribute that product so saya memang akan confident untuk mencuba pro…

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner