Ogos 2018 Ogos 2018 - The New Minded Ogos 2018 Ogos 2018 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos, 2018

Giveaway Selamat Tinggal Moratorium by Ct Cheery!

Klik banner untuk join ya.

Review Revive Wet Look Hair Gel

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
Saya mempunyai satu soalan kepada anda, pernah ketahui produk review hair gel ni?  Jika anda tidak pernah dengar produk ini jom baca review saya ini. 
Hari ini saya ingin membuat satu Produk Review Revive Wet Look Hair Gel yang awesome ni. Produk ini dikilangkan oleh Fulian (M) Sdn Bhd di Penang. So ia adalah produk buatan Malaysia. Sejak dua menjak ni saya suka menggunakan produk buatan Malaysia ni sebab apa? Sebabnya produk buatan Malaysia juga ada kualiti yang baik ye yang penting ada cop Halal. Tak percaya cuba tengok gambar dekat bawah ni. 
Produk ini mengandungin Provitamin B5 yang menguat, menyeri dan memberi kelembapan sepanjang masa. Produk ini juga bebas alcohol, tidak melekit, uv filter & menjaga kesihatan kulit kepala. 
Satu tube 60ml ni pek yang kecil jika saya guna dapat tahan selama 1 bulan harga nya cuma Rm1.90+ so far setakat ni saya beli untuk tube kecil ni bawah RM2.00. 


Apa yang saya suka mengenai hair gel revive ni?
Walaupu…

Earning Google Adsense Bulan Ogos 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
Setelah sekian lama mendiamkan diri, finally im back!!! Domain ni baru sahaja direnew semalam renew terus utk 3 tahun. biar lama sikit domain ni aktif. Dah 3 tahun rupanya domain ni rupanya tak sangka pulak boleh lama begini menggunakan domain ni. Ia dah macam nak hampir ke tahap matang dah ni so agaknya memang akan kekal la nampaknya domain ni dengan blog ni.
Awal-awal dulu asalnya blog ni guna domain thenewminded lepas tu tukar guna ahmadhasif dot info lepas tu kalau tak silap tukar kepada thenewminded semula dan akhir sekali lekat lah 3 tahun menggunakan ahmadhasif.my ni.
Niat untuk kembali aktif dalam blog ni memang ada muncul dah ni, ada yang request untuk edit template review produk dan servis. Ada dapat invitation seminar SEO. Ada cerita yang menarik nak dikongsikan dan akhir sekali apa yang memotivasikan diri adalah bila tiba-tiba dapat emel your account domain is been suspended masa tu baru tefikir it's too late i need to redo this a…

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner