September 2018 September 2018 - The New Minded September 2018 September 2018 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari September, 2018

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Inner Snowcap by Suriahijabs

Inner Snow Cap Premium Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Hari ini saya ingin berkongsi sedikit mengenai produk Inner Snowcap by suriahijabs. Untuk makluman semua Suriahijab telah beroperasi selama 3 tahun (shgg 2018) so mereka tengah buat promosi sempena ulang tahun yang ketiga iaitu jika anda membeli RM50 keatas akan mendapat 1 free gift inner snow cap tahu. Waa menarikan maklumlah sekarang ni kan tengah viral inner hantu la inner silang viral la dan macam-macam lagi.  Anniversary Sales Anniversery Sales ini akan berlanjut sehingga 4 Oct 2018, jika anda nak beli boleh click link ni Shop Diantara Produknya adalah;  Inner Snow Cap 1) INNER SNOW CAP by Suriahijabs Material : lycra cotton high quality 📌 super comfy 📌 kain sejuk 📌 tidak longgar and tidak mencengkam bahagian telinga 📌 menutup seluruh bahagian kepala Inner Snow Cap for Kids 2) INNER SNOW CAP for kids by Suriahijabs 📌: Tiada lagi ketat, sakit ditelinga 📌: Material Lycra

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner