Jun 2019 Jun 2019 - The New Minded Jun 2019 Jun 2019 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2019

Giveaway Selamat Tinggal Moratorium by Ct Cheery!

Klik banner untuk join ya.

Review SG Men Aura EDT 100ml Perfume

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
Apa khabar reader semua? Lama juga tidak bersiaran untuk update blog ini disebabkan kekangan masa diopis. 
Hari ini saya ingin membuat satu review produk SG Men Aura EDT 100ml perfume. Seperti yang anda lihat isi kandungan minyak wangi dalam botol tu pun dah tinggal suku.. :D 
Minyak wangi ini saya beli tempohari di parkson dengan harga promosi RM12 jika tak silap. Masa itu bulan puasa pergi berajalan di bangi central and then singgah sebentar di parkson tu saje cuci mata tengok barang. Alih2 tersangkut pula dengan produk ni.
Apa yang menarik produk ini?
Yang menarik produk ni bau perfume ni memang kena citarasa saya bau fresh ada sedikit bau citrus ada bau garang sikit.. haha memang kena la dengan hidung ni. Bila pakai harum semerbak satu bilik.. 
Ketahanan minyak wangi ini?
Dari segi ketahanan saya bagi ok la setanding dengan harga yang dibayar tu. takde la tahan sampai 8 jam tu. cukupla sekadar tak de bau badan bila berpeluh tu dengan lepas offic…

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner